• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο σοβαρός λόγος που η Κάμερον Ντίαζ δεν θέλει να επιστρέψει στην υποκριτική

Ο σοβαρός λόγος που η Κάμερον Ντίαζ δεν θέλει να επιστρέψει στην υποκριτική

Η Κάμερον Ντίαζ «δεν θέλει» να επιστρέψει στην υποκριτική μετά την αποχώρησή της από την ενεργό δράση πριν από 5 χρόνια περίπου.

Η 48χρονη ηθοποιός, έγινε μητέρα για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2019, όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της Ράντιξ, με τον εδώ και 5 χρόνια σύζυγό της Μπέντζι Μάντεν.

Και τώρα, η Κάμερον Ντίαζ, αποκάλυψε στο ραδιοφωνικό σόου «Quarantined With Bruce» ότι δεν σχεδιάζει να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη, επειδή «δεν μπορεί να φανταστεί» να αφήνει το μωρό της για τα 14ωρα γυρίσματα.

«Περίμενα πολλά χρόνια στη ζωή μου για να γίνω μητέρα»

Μάλιστα, εξήγησε πως περίμενε αρκετά στη ζωή της για να γίνει μητέρα ώστε να «μην έχει περισπασμούς». Όπως είπε: «Η μητρότητα και ο γάμος είναι τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής μου μέχρι στιγμής. Απλώς νομίζω ότι είναι τα πάντα για μένα τώρα. Πιθανότατα, με κάποιον τρόπο περίμενα αρκετό καιρό, ώστε να κάνω πρώτα όλα τα υπόλοιπα πράγματα, ώστε να μην έχω περισπασμούς. Καταλαβαίνετε τι εννοώ;».

Όσον αφορά στο εάν θα επιστρέψει στις ταινίες, η Κάμερον Ντίαζ είπε: «Κοίτα, δεν πρόκειται να πω ποτέ στη ζωή μου. Απλώς δεν είμαι αυτό το είδος ανθρώπου. Άρα θα κάνω ποτέ ξανά ταινία; Δεν ανυπομονώ, αλλά ποιος ξέρει; Δεν ξέρω. Δεν έχω ιδέα. Ίσως. Ποτέ μην λες ποτέ. Αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ να είμαι μητέρα, με ένα τόσο μικρό παιδί και να πρέπει να είμαι 14 με 16 ώρες μακριά από το παιδί μου. Απλά δεν θα μπορούσα».

Και συνεχίζει: «Μπορώ να νιώσω όλες αυτές τις μητέρες που πρέπει να πάνε στη δουλειά τους. Ότι δουλειά κι αν κάνουν. Τις νιώθω, τόσο αυτές όσο και τα παιδιά τους. Απλά αισθάνομαι πολύ ευλογημένη, που μπορώ να είμαι τώρα εδώ με το παιδί μου και να γίνω η καλύτερη μητέρα που μπορώ. Είναι τόσο μεγάλη ευλογία, είμαι προνομιούχα και πραγματικά πολύ ευγνώμων».


iefimerida/ photo instagram screenshot