• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει τον… αντίπαλο του Master Chef με παρουσιαστή έκπληξη!

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει τον… αντίπαλο του Master Chef με παρουσιαστή έκπληξη!

master chef
Όπως δείχνουν τα πράγματα, το MasterChef θα χάσει το μονοπώλιό του στα ριάλιτι μαγειρικής της ελληνικής τηλεόρασης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει τον… αντίπαλό του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει νέο ριάλιτι μαγειρικής που θα αποτελεί τον μεγάλο αντίπαλο του MasterChef του Star που τις τελευταίες σεζόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ριάλιτι αυτό του ΣΚΑΊ ανήκει στην εταιρία του Τούρκου παραγωγού, Ατσούν Ιλιτσαλί.

Ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση, όμως η πρόταση έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και οι τελικές αποφάσεις πρόκειται να ληφθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Το φορμάτ που συζητάει ο ΣΚΑΪ να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του την ερχόμενη σεζόν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μοιάζει κατά πολύ στο φορμά του «Κάτι Ψήνεται».

Όσο για τον άνθρωπο που σκέφτονται οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου να βάλουν στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή, είναι ένα όνομα έκπληξη και ταιριάζει απόλυτα γι’ αυτό.

Πρόκειται για την Μπέττυ Μαγγίρα η οποία είναι και η επικρατέστερη για την παρουσίαση του νέου αυτού τηλεοπτικού πρότζεκτ.

gossip-tv/ photo video screenshot