Ο Τζιμ Καβίεζελ, ο οποίος υποδύθηκε τον Ιησού στην ταινία του Μελ Γκίμπσον το 2004, «Τα Πάθη του Χριστού», φέρεται να γυρίζει ένα πορτρέτο του Μπολσονάρου.
Ο Φρίας άρχισε να δημοσιεύει αποσπάσματα από το πρότζεκτ που δείχνουν τον Καβιέζελ να ντύνεται ως Μπολσονάρο τη Δευτέρα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Λιν Κόλινς και Εσάι Μοράλες, και η παραγωγή θα ολοκληρωθεί στο Μεξικό και τις ΗΠΑ το 2026.
Ο γιος του Μπολσονάρου, Κάρλος, επιβεβαίωσε την ύπαρξη της ταινίας στο X, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με τον Καβιέζελ ντυμένο ως πατέρας του. «Ξέρω ότι η κληρονομιά σου θα συνεχίσει να θαυμάζεται από καλούς ανθρώπους και να φθονείται από εκείνους που επιδιώκουν την καταστροφή – ωστόσο το μήνυμα που αποτυπώνεις με κάθε βήμα αφήνει το στίγμα του στον κόσμο», έγραψε για τον Καβιέζελ, τελειώνοντας την ανάρτηση με «Θεός, Ιησούς και Ελευθερία!».
Βασισμένη σε διαρροές και μια ανεπίσημη πρώτη ματιά , η ταινία φαίνεται να επικεντρώνεται στην προεκλογική εκστρατεία του Μπολσονάρου για την προεδρία το 2018, δίνοντας έμφαση στο στρατιωτικό του υπόβαθρο.
Ο Caviezel επρόκειτο πιο πρόσφατα να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Ανάσταση του Χριστού», τη συνέχεια της ταινίας του Gibson του 2004. Η ερμηνεία του άλλαξε αφού ο σκηνοθέτης δεν κατάφερε να βρει έναν επαρκή τρόπο να κάνει “απογήρανση”.
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη των πρώην αστυνομικών για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τους
- Έτσι σχολίασε η Ζαχάροβα την κατάθεση του ζεύγους Κλίντον για την υπόθεση Έπσταϊν
- Η FSB συνέλαβε αλλοδαπό που ήθελε να προβεί σε τρομοκρατική ενέργεια
- Καθόλου τυχαίο: Οι δύο όροι της Νέας Εποχής που συζητούνται για τις αλλαγές στο Σύνταγμα
- Ρομπότ άντεξε το κρύο στους -47°C και περπάτησε 130.000 βήματα – BINTEO
- Κοντογεώργης για εκλογικές συνεργασίες: Η κυβέρνηση επιδιώκει την αυτοδυναμία
- Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου αύριο: Ο καρκίνος παραμένει η δεύτερη πιο συχνή αιτία θανάτου
- Έχει ξεκινήσει ο δεύτερος Αμερικανικός Εμφύλιος; Το σχόλιο του Μασκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου
- Από σήμερα και για δύο μέρες χωρίς ταξί η Αττική – Από αύριο χωρίς ταξί και η Θεσσαλονίκη
- Θεσσαλονίκη: Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να επιχειρεί να κάψει σταθμευμένο ΙΧ
Κύρια Θέματα









