Ο λόγος δεν είναι λόγω των παραπόνων ότι κάποιο πλήρωμα μπορεί να το χρησιμοποιεί λίγο περισσότερο γενναιόδωρα, αλλά επειδή το άρωμα περιέχει αλκοόλ που, όπως λένε, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ψευδώς θετικά αποτελέσματα δοκιμών αλκοτέστ.
Η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας επιδιώκει να τροποποιήσει τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας με μια νέα ρήτρα που ορίζει ότι «κανένα μέλος του πληρώματος δεν πρέπει να καταναλώνει οποιοδήποτε φάρμακο/σκεύασμα ή να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε ουσία όπως στοματικό διάλυμα/οδοντική γέλη/άρωμα ή οποιοδήποτε τέτοιο προϊόν έχει αλκοολικό περιεχόμενο», αναφέρει η εφημερίδα The Hindu .
Η αιθυλική αλκοόλη χρησιμοποιείται στα αρώματα και μπορεί να αποτελέσει έως και το 95% ενός μπουκαλιού Eau de Cologne, Eau de Toilette ή Eau de Parfum. Χρησιμοποιείται για την αραίωση του συμπυκνώματος αρώματος έτσι ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια στο δέρμα.
Η Ινδία έχει μερικούς από τους πιο αυστηρούς κανόνες για το αλκοόλ για το πλήρωμα, σύμφωνα με τον ιστότοπο αεροπορίας Paddle Your Own Kanoo. Αναφέρει ότι το 2022, 41 Ινδοί πιλότοι και 116 μέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών, έχασαν προσωρινά την άδειά τους αφού βρέθηκαν θετικοί στο τεστ αλκοόλ.
(photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπόθεση Jimmy Kimmel: «Πόλεμος» Hollywood-Δεξιάς – Νέος χαμός στις ΗΠΑ
- «Ελεγχόμενο χάος»: Στην φόρα το σχέδιο των διεθνιστών
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ
- Πειραιάς: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου
- ΠΟΥ: Τα νοσοκομεία στη Γάζα είναι στο χείλος της κατάρρευσης
- Άγρια επίθεση 16χρονου σε 15χρονο στην Ανατολή Ιωαννίνων – Του έσπασε την κάτω γνάθο
- Β. Σπανάκης: Έρχεται νέος ληξιαρχικός νόμος και αναβάθμιση του Ειδικού Ληξιαρχείου
- Η… βόλτα της Φινλανδής πρώην πρωθυπουργού στο «εμπόλεμο» Κίεβο, vid
- Αγία Πετρούπολη: Η FSB απέτρεψε απόπειρα δολοφονίας σημαντικού προσώπου
- Παπαστεργίου: Πάμε να κτίσουμε μία Ελλάδα ψηφιακή
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
