Ο Μέσι βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2023, με μια μεταγραφή να έχει γίνει στη Νότια Φλόριντα, αλλά μόλις που έχει έρθει σε επαφή με μέλη της άμεσης οικογένειας του Μπέκαμ.
Ο Μέσι βρίσκεται στην Αμερική μαζί με τη σύζυγό του Αντονέλα και τους τρεις γιους τους . Εγκαταστάθηκαν γρήγορα στο Μαϊάμι, αφού πήραν την απόφαση να αποχαιρετήσουν την Ευρώπη.
Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Αγγλίας, Μπέκαμ, βοήθησε στη μεταγραφή του Μέσι στις ΗΠΑ, καθώς είναι συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι. Έχει επίσης καταφέρει να φέρει τους Τζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Μπουσκέτς, Λουίς Σουάρες και Ροντρίγκο Ντε Πολ – καθώς ο Μέσι βρίσκεται περιτριγυρισμένος από στενούς φίλους.
Έχει συναναστραφεί με τους Μπέκαμ στη Φλόριντα – συμπεριλαμβανομένης της πρώην ποπ σταρ των Spice Girls, Βικτόρια – και ήταν μεταξύ εκείνων που παρευρέθηκαν στον εορτασμό των 50ών γενεθλίων του πρώην αρχηγού των Three Lions, Ντέιβιντ .
Ο Μέσι συναντήθηκε τώρα με τη μητέρα του Μπέκαμ, αφού είδε τη Σάντρα να παρακολουθεί μια προπόνηση των Herons. «Όταν η μαμά σου συναντά τον Λέο για πρώτη φορά» γράφει ο Ντέιβιντ Μπέκα στην ανάρτηση στο instagram.
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









