• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Νότης Σφακιανάκης εξηγεί γιατί κατέρρευσε στην σκηνή (βίντεο)

Ο Νότης Σφακιανάκης εξηγεί γιατί κατέρρευσε στην σκηνή (βίντεο)

Μια έντονη αδιαθεσία αισθάνθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, ο Νότης Σφακιανάκης κατά τη διάρκεια του προγράμματος του στον Βοτανικό.

Όπως αναφέρει το zappit.gr, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αισθάνθηκε μια ζαλάδα και αναγκάστηκε να σταματήσει το πρόγραμμα, ενώ οι θαμώνες του μαγαζιού ανησύχησαν ιδιαίτερα για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως παρακολουθήσαμε σήμερα, Δευτέρα, στο “Ευτυχείτε”, το επόμενο βράδυ ο Νότης Σφακιανάκης θέλησε να ενημερώσει εκτενώς τους θαμώνες για ότι του συνέβη.

“Χθες έκανα μια δοκιμαστική για να δω αν ήταν σε ετοιμότητα. Και ήταν” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νότης Σφακιανάκης αναφερόμενος στους συνεργάτες του. “Χθες, λοιπόν, έγινε ένα περιστατικό έκανα δοκιμαστική, κατάλαβα ότι οι άνθρωποι εδώ τριγύρω είναι όλοι σε ετοιμότητα, αυτό με αφήνει να είμαι ήρεμος σήμερα και να μπορέσω να αποδώσω καλύτερα” πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

“Να αποχωρώ γιατί έφαγα κοκορέτσι 40 λεπτά πριν. Κοκορέτσι; Και βγαίνεις να τραγουδήσεις; Πως θα τραγουδήσεις ρε; Που θα την βρεις την αναπνοή; Εσύ καλά μου τα ‘λεγες, εγώ τα έβρισκα παράλογα” συμπλήρωσε από το μικρόφωνο προς τους θαμώνες.

photo video screenshot