Το βράδυ της Τετάρτης στην πρώτη μετεκλογική συναυλία του, τη δεύτερη στο Scotiabank Arena του Τορόντο η αντίδραση του Μπρους στη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ ήταν διακριτική.
Αφού ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για την αργοπορημένη έναρξη της συναυλίας (λόγω καθυστέρησης της πτήσης για ώρες), άλλαξε γρήγορα θέμα και είπε: «Αυτή είναι μια μαχητική προσευχή για τη χώρα μου» (This is a fighting prayer for my country) και τραγούδησε το «Long Walk Home», το οποίο σπάνια επιλέγει για την έναρξη συναυλιών.
Το τραγούδι, από το άλμπουμ του «Magic» του 2007, αφορά γνωστά θέματα του Μπρους Σπρίνγκστιν – πατρίδα, γυναίκα, οικογένεια, ελευθερία, καλοκαίρι – αλλά η συνάφειά του αυτή τη νύχτα ήταν στον τρίτο στίχο: «Ο πατέρας μου είπε: «Γιε μου, “είμαστε τυχεροί σε αυτή την πόλη”».
«Είναι ένα ωραίο μέρος να έχεις γεννηθεί/ Απλώς σε αγκαλιάζει/Κανείς δεν σε πνίγει και κανείς δεν προχωράει μόνος/ H σημαία που ανεμίζει στο δικαστήριο/σημαίνει ότι μερικά πράγματα είναι σταθερά/ Ποιοι είμαστε, τι θα κάνουμε και τι δεν θα κάνουμε».
Το επόμενο τραγούδι του, σύμφωνα με το Variety ήταν το «Χώρα ελπίδας και ονείρων» (Land of Hope and Dreams).
Η βραδιά πήρε μια περίεργη τροπή όταν, όπως ανέφεραν πηγές ο πρώην κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, Κρις Κρίστι, εθεάθη να παρακολουθεί από την πλευρά της σκηνής κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας, αν και αυτό δεν επιβεβαιώθηκε αμέσως.
Ο Κρίστι σκληροπυρηνικός θαυμαστής που έχει δει τον Σπρίνγκστιν περισσότερες από 150 φορές, είχε μια περίπλοκη σχέση με τον τραγουδιστή. Ο Κρίστι είναι ο Ρεπουμπλικανός Κυβερνήτης του Νιού Τζέρσεϊ
Όταν έλαβε ευρεία δημοσιότητα σκάνδαλο που προέκυψε από ένα πολιτικά υποκινούμενο κλείσιμο των λωρίδων το 2013 στη Γέφυρα Τζορτζ Ουάσινγκτον που τελικά εντοπίστηκε στη διοίκηση του Κρίστι, ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζίμι Φάλον (που υποδύθηκε τον τραγουδιστή έκαναν μια παρωδία του «Born to Run» για τον πρώην κυβερνήτη.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα Ιωνία: Οικιακή βοηθός ξάφριζε ηλικιωμένους – Έκλεψε κοσμήματα μεγάλης αξίας από σπίτι που εργαζόταν
- Τουρκικής ιδιοκτησίας φορτηγό πλοίο φέρεται να επλήγη από πύραυλο σε λιμάνι της Οδησσού
- Ο πιθανός στόχος του Ζελένσκι αυτή την στιγμή
- Μάλτα: Δεκάδες αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στην ξηρά μετά από ναυάγιο
- Η Φινλανδία θα προμηθευτεί πυραύλους AMRAAM από τις ΗΠΑ
- Στους δρόμους και οι αγρότες της Γαλλίας
- Η Κομισιόν παραπέμπει την Ελλάδα στο Δικαστήριο της ΕΕ – Δείτε τον λόγο
- Εκεχειρία στις ενεργειακές εγκαταστάσεις και τα λιμάνια πρότεινε ο Ερντογάν στον Πούτιν
- Ν. Κεραμέως: Περισσότερες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και αυξήσεις μισθών στις αρχές του 2026
- Ο Ζελένσκι έβαλε τα… στρατιωτικά του και πήγε στο μέτωπο, vid
Κύρια Θέματα









