Ο Μπόρις Τζόνσον , 60 ετών, έγινε πατέρας για ένατη φορά, καθώς η σύζυγός του, Κάρι Τζόνσον, 37 ετών, ανακοίνωσε ότι καλωσόρισε το τέταρτο παιδί της με τον πολιτικό.
Η Κάρι μοιράστηκε τα χαρούμενα νέα στον λογαριασμό της στο Instagram με τους θαυμαστές της, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες του νεογέννητου μαζί με ένα συγκινητικό μήνυμα που αποκάλυπτε επίσης το χαριτωμένο όνομα του μωρού.
«Καλώς ήρθες στον κόσμο, Πόπι Ελίζα Τζοζεφίν Τζόνσον, γεννήθηκε στις 21 Μαΐου», έγραψε η Κάρι.
Προσθέτοντας: «Γνωστός και ως Pops, Pop Tart. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο όμορφη και μικροσκοπική είσαι. Νιώθω τόσο απίστευτα τυχερή. Είμαστε όλοι απόλυτα ερωτευμένοι. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχω κοιμηθεί ούτε λεπτό από τότε που γεννήθηκες, καθώς δεν μπορώ να σταματήσω να κοιτάζω πόσο υπέροχη είσαι. Ευχαριστώ πολύ την καταπληκτική ομάδα μητρότητας στο UCLH και ιδιαίτερα την Asma και τον Patrick που με φρόντισαν τόσο καλά σε όλες τις εγκυμοσύνες μου. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά.»
Αυτή η νέα άφιξη είναι το ένατο παιδί του Μπόρις, καθώς μοιράζεται τέσσερα παιδιά με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ και μια κόρη, τη Στέφανι, με την πρώην σύζυγό του Έλεν ΜακΙντάιρ.
Δείτε τις ΦΩΤΟ που δημοσίευσε η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον ΕΔΩ
photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπερταμείο: Διεθνής διαγωνισμός για τη Μαρίνα Καλαμαριάς – Καταληκτική ημερομηνία στις 27 Φεβρουαρίου 2026
- Πάρτι σε όλη την Αθήνα για να γιορτάσουν τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου
- «Μια εξόφθαλμη αλήθεια» που παραδέχονται πλέον οι Ευρωπαίοι ποδηγέτες του Ζελένσκι
- Νέες συνομιλίες απόψε στο Βερολίνο για το Ουκρανικό
- Ζαχάροβα κατά Δύσης για τις δολοφονίες Ρώσων δημοσιογράφων στην Ουκρανία
- Νέο κύμα διαδηλώσεων και στη Ρουμανία κατά της διαφθοράς
- ΕΒΕΠ: Η αγορά πλήττεται από τις κινητοποιήσεις των αγροτών
- Επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού σε Mυρτώο και κεντρικό Αιγαίο
- Ιράν, Κίνα, Β. Κορέα και τώρα Ινδία! Ιστορική συμφωνία με Πούτιν για ανάπτυξη στρατευμάτων
- Eurovision 2026: Ποιές χώρες επιστρέφουν και ποιές θα μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό









