• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Ο Μπάμπης Στόκας αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Pws dialythikan oi pyks laks

Ο Μπάμπης Στόκας μίλησε για τους Πυξ Λαξ και τον λόγο που διαλύθηκε το συγκρότημα.

«Δεν είπαμε ποτέ ότι τώρα δεν ξανακάνουμε τίποτα με τους Πυξ Λαξ. Απλώς είπαμε ότι το 2004 η μπάντα τα έχει κάνει όλα, οπότε πρέπει να σταματήσουμε. Αυτός είναι ο λόγος, ότι η μπάντα τα είχε κάνει όλα επί 100», είπε ο Μπάμπης Στόκας στο MEGA.

«Υπάρχει ένα τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία κι εγώ δεν το πίστευα, αυτό που λέει “είναι ωραία η θάλασσα”. Ο Μάνος το πίστευε πολύ αυτό το τραγούδι. Υπάρχει, όμως, και τραγούδι που είναι από τα πιο συναισθηματικά τραγούδια των Πυξ Λαξ που ο Μάνος το είχε πετάξει και πήγα και το μάζεψα εγώ και το έγραψα, το “Άμστερνταμ” που λέμε εμείς… Αυτό το τραγούδι το έκανα εγώ, το πέταξε ο Ξυδούς, το μάζεψα εγώ και το φτιάξαμε» ανέφερε.

«Η επιτυχία αυτής της ομάδας ήταν ότι ήμασταν τρεις διαφορετικοί άνθρωποι που είχαμε τον ίδιο στόχο και δεν είχαμε εγωισμό. Δηλαδή, όταν το δικό σου τραγούδι ήταν καλύτερο από το δικό μου, έμπαινε το δικό σου. Απλώς είπαμε ότι η μπάντα τα έχει κάνει όλα, οπότε πρέπει να σταματήσουμε. Αυτός είναι ο λόγος, ότι η μπάντα τα είχε κάνει όλα επί 100», τόνισε.

Ο Μπάμπης Στόκας ήταν μεταξύ των καλεσμένων στην συναυλία που έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο MEGA.

Στην εκπομπή συμμετείχε και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ελένη Φουρέιρα ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε τραγούδια και του Δημήτρη Μητροπάνου.

«Ένας από αυτούς τους ανθρώπους που στιγμάτισαν τον μουσικό πολιτισμό μας, που με τα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει, έχουμε εκφραστεί. Ήταν ένας σπουδαίος ερμηνευτής, ο Δημήτρης Μητροπάνος», είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πριν ξεκινήσει να τραγουδάει.

Από reader.gr, ΦΩΤΟ eurokinissi