• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι πρώτος και εκτός ρινγκ – Δείτε ποια είναι η νέα του σχέση

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι πρώτος και εκτός ρινγκ – Δείτε ποια είναι η νέα του σχέση

Ο πρωταθλητής του kick boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ όλα αυτά τα χρόνια όσον αφορά τα προσωπικά του, ιδιαίτερα τις σχέσεις του. Μπορεί να είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες αθλητές, όμως έχει επιλέξει να κινείται αθόρυβα, χωρίς πολλά, πολλά.

Ο πρωταθλητής του kick boxing βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μία όμορφη σχέση, όμως αποφεύγει να μιλά δημόσια γι’ αυτή ή να κοινοποιεί κοινές φωτογραφίες τους στα social media. Ο Μιχάλης έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της εντυπωσιακή Μαρίας, με τους δυο τους να είναι… full in love. Η Μαρία εργάζεται στο γυμναστήριο που διαθέτει ο «Iron Mike» στη Γλυφάδα, στον χώρο της υποδοχής. Για πρώτη φορά είδαμε μαζί το ζευγάρι τον περασμένο Σεπτέμβρη στην επίσημη εμφάνιση που είχε κάνει σε εκδήλωση στο Θέατρο Βράχων.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Μιχάλης Ζαμπίδης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του την πρώτη φωτογραφία με την καλλονή σύντροφό του. Οι δυο τους ποζάρουν μέσα στο αυτοκίνητο και λάμπουν από ευτυχία. Δείτε τους!

Από Pagenews