• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Άνταμ Σάντλερ ετοιμάζουν μια ταινία για το Netflix

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Άνταμ Σάντλερ ετοιμάζουν μια ταινία για το Netflix

O ΛεΜπρόν Τζέιμς πρόκειται να συνεργαστεί με τον Άνταμ Σάντλερ για την δημιουργία μιας νέας ταiνίας με θέμα το μπάσκετ, η οποία θα γίνει διαθέσιμη μέσω του Netflix.

Η ταινία θα ονομάζεται “Hustle” και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Σάντλερ θα είναι ο πρωταγωνιστής και ο Τζερεμάια Ζάγκαρ θα αναλάβει την σκηνοθεσία.

Ο Σάντλερ θα υποδυθεί έναν Αμερικανό scout, ο οποίος αφού απολύθηκε άδικα, ανακαλύπτει έναν ταλαντούχο παίκτη στο εξωτερικό και αποφασίζει να τον φέρει στις Η.Π.Α. για να αποδείξει ότι και οι δύο έχουν ό, τι χρειάζεται για να τα καταφέρουν στο ΝΒΑ.

Ο λόγος που ο Σάντλερ αποφάσισε να συμμετάσχει στην ταινία ήταν η επιλογή του Ζάγκαρ ως σκηνοθέτη, του οποίου το δράμα “We the Animals” άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο Sundance του 2018.

Την παραγωγή του “Hustle” ανέλαβε η Happy Madison του Σάντλερ, η Roth / Kirschenbaum Films και η SpringHill Entertainment που ανήκει στον Λεμπρόν Τζέιμς και τον στενό του συνεργάτη, Μάβερικ Κάρτερ.

Φέτος, το Netflix επέκτεινε τη συμφωνία του με τον Σάντλερ, και η Happy Madison θα αναλάβει να κάνει ακόμη τέσσερις ταινίες, ενώ ο Τζέιμς θα πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του Space Jam, το Space Jam: A New Legacy.

(perpetual – φωτο:pexels)