• Αρχική
  • Άρθρα
  • O Κραουνάκης απέσυρε την ανάρτηση για τον κορωνοϊό: «Δεν φοβάμαι να πω αυτά που γνωρίζω»

O Κραουνάκης απέσυρε την ανάρτηση για τον κορωνοϊό: «Δεν φοβάμαι να πω αυτά που γνωρίζω»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέσυρε την ανάρτησή του στο Facebook στην οποία παρουσίαζε τη δική του εκδοχή για την προέλευση του κορωνοϊού.

Στην προηγούμενη ανάρτηση ο μουσικοσυνθέτης ανέφερε ότι «ο κορωνοβάιρους είναι ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών» και υποστήριζε ότι «το εμβόλιο υπάρχει, προϋπήρξε του ιού. Παράλληλα, συμβούλευε τους ανθρώπους να αντισταθούν στην παραπληροφόρηση και υπόδειξε την προληπτική χρήση της πρόπολης.

Σε νέα του ανάρτηση πάντως, ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρει: «Δεν φοβάμαι να πω αυτά που γνωρίζω όταν η κρατική μηχανή σιωπά επιμελώς, αφήνοντας τους ανθρώπους έρμαια ενός φόβου. Όταν η ανάρτηση δημοσιεύτηκε στην ΕΦΣΥΝ, ευχαριστώ τον Δημήτρη Κανελλόπουλο για την ισορροπία της απόδοσης των λεγομένων μου, κι από εκεί την πήραν τα σάιτ, θεώρησα σκόπιμο πια να την αποσύρω. Σημασία έχει ότι το μήνυμα πέρασε. Και είναι ένα. Κλείστε τις τηλεοράσεις κι ανοίχτε τα παράθυρα».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη:
«Καλήμερα στη χωρά μου και στα παιδιά εδώ μέσα φίλους και που ακολουθούν. Εξεπλάγην κάπως που η καθαρή μου ανάρτηση για τον ιό εχτές. Είχε αποδοχή και ύβρεις σε ανισόρροπο ποσοστό ευτυχώς. Μέχρι παρεξηγήσεως …Άλλοι με συγχώνευσαν με την Ιερά Σύνοδο και άλλοι εξέφυγαν προς τα μονοπάτια της προσωπικής τους λαίλαπας. Κατανοητόν. Δεν φοβάμαι να πω αυτά που γνωρίζω όταν η κρατική μηχανή σιωπά επιμελώς αφήνοντας τους ανθρώπους έρμαια ενός φόβου. Όταν η ανάρτηση δημοσιεύτηκε στην Εφσυν,ευχαριστώ τον Δημήτρη Κανελλ’οπουλο για την ισορροπία της απόδοσης των λεγομένων μου,κι από εκεί την πήραν τα σάιτ, θεώρησα σκόπιμο πια να την αποσύρω. Σημασία έχει ότι το μήνυμα πέρασε. Και είναι ένα #Κλείστε τις Τηλεοράσεις κι Ανοιχτέ τα Παράθυρα#Αυτό δεν το αναπαράγουν τα ράδια που με τιμούν στα πρωινά τους …μπίρι μπίρι. Κατανοητόν. Αλλά δεν λέω κλείστε τα ράδια. Με τα χρόνια έχω αρχίσει και διακρίνω τα βαμπίρ. Δεν δίνω αίμα εκεί. Είμαι σε πλήρη δημιουργικό οίστρο. Κι Αυτό δεν αφήνει κανένα σκοτάδι να δράσει. Είναι όλα φως. Πολύ τρυφερά ενημερώνω ότι δε με πτοεί Κανενός είδους στοχοποίηση. Άρα οτιδήποτε και να γίνει επιστρέφει από κει που ‘ρθε. Μην κάνετε τους έξυπνους κάποιοι. Με τα ρούχα μου με τα κιλά μου με τον τρόπο που εκφράζομαι. Ανήκω στην Ελλάδα των ποιητών. Την άλλη δεν την ξέρω. Θα παραμείνω μέχρις ακέραιας στον Θεό που πιστεύω. Κάποιο Πάσχα χτύπησα την καμπάνα μόνος μου στο ξωκκλήσι κι έκανα ανάσταση… Μπορώ να φτιάξω και την μετάληψη με πρόσφορο και κρασάκι και να πω μια ευχή και να γίνει το θέμα. Το δι ευχών έχει παντού δύναμη. Και οι σύντροφοι όσιοι πατέρες πέντε εξη στην επικράτεια που μ΄ έχουν το νου τους και προσεύχονται για μενα. Και οι περιπλανώμενοι σοφοί μας,τόσοι πολλοί αλήθεια πάντα σ αυτόν τον τόπο που η Άνοιξη δοξάζεται,Και οι φίλοι και τα νεώτερα παιδιά που μ αγαπούν. Ξέρουν που κατοικώ και πως με λένε. Κατεβάστε τα όπλα αγάπες μου καλές. Μπορώ να τη μασήσω τη σφαίρα και να τη φτυσω. Κυτταχτε τους έρωτες σας τους ορφανούς και τρυφερεψτε με τα σπίτια σας. Περνάμε δύσκολες ώρες».


iefimerida.gr / photo eurokinissi