• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Keanu Reeves στα γυρίσματα του «Bill and Ted 1» το 1987, όταν ακόμη ήταν άσημος

Ο Keanu Reeves στα γυρίσματα του «Bill and Ted 1» το 1987, όταν ακόμη ήταν άσημος

Tο 1989 ήταν η χρονιά που προβλήθηκε μια από τις πιο πετυχημένες κωμωδίες, το «Bill and Ted’s Excellent Adventure»

με πρωταγωνιστές, τους νεότατους και άσημους ακόμα τότε, Keanu Reeves και Alex Winter. Το αχτύπητο όπως χαρακτηρίστηκε δίδυμο, επέστρεψε το 1991 με τη συνέχεια της ταινίας, η οποία έφερε τον τίτλο «Bill & Ted’s Bogus Journey», ενώ σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, ανακοινώθηκε πως θα υπάρξει και 3η ταινία με τίτλο «Bill & Ted Face the Music» με τους ίδιους να αναλαμβάνουν δράση στα 40 τους πλέον χρόνια, με σκοπό να ξαναζήσουν με κάποιο τρόπο όσα έκαναν έφηβοι με την μπάντα τους, Wyld Stalyns και να επαναλάβουν ένα ταξίδι στον χρόνο.

Με αφορμή την τρίτη αυτή ταινία, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2020, ο χολιγουντιανός ηθοποιός Alex Winter αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ενδιαφέρον throwback, το οποίο μοιράστηκε με τους θαυμαστές του στο Twitter.

Ψάχνοντας όπως είπε σε έναν παλιό σκληρό δίσκο, ανακάλυψε ορισμένες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας, που έγιναν την άνοιξη του 1987, σε διάφορα σημεία της California και της Arizona. Σε αυτές τις εικόνες φαίνεται και ο Keanu Reeves, ο οποίος αν και μικρός, ήταν κούκλος (και παραμένει φυσικά) κούκλος!

photo video screenshot