Ο Άρντολντ Σβαρτσενέγκερ κρατήθηκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου για ένα ρολόι που δεν δήλωσε

Ο αστέρας του Χόλιγουντ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κρατήθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο του Μονάχου (νότια Γερμανία), καθώς παρέλειψε να δηλώσει στο τελωνείο ένα πολύτιμο ρολόι που σκόπευε να πουλήσει, έκαναν γνωστό στο Γαλλικό Πρακτορείο οι γερμανικές τελωνειακές αρχές.

Αφιχθείς από τις ΗΠΑ, ο Αυστρο-Αμερικανός ηθοποιός, ηλικίας 76 ετών, το πιθανότερο θα μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι του, όμως θα πρέπει να αφήσει το ρολόι του στο Μόναχο, διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος τύπου των τελωνείων, ο Τόμας Μάιστερ.

Σε βάρος του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας οι γερμανικές αρχές ξεκίνησαν μια ποινική διαδικασία για φοροδιαφυγή: Ο Σβαρτσενέγκερ έπρεπε να δηλώσει στο τελωνείο το ρολόι και να πληρώσει έναν φόρο, καθώς το αντικείμενο αυτό θα παραμείνει στην ΕΕ, εξήγησε ο Μάιστερ.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, που αποκάλυψε την υπόθεση, ο πρώην πρωταγωνιστής των ταινιών Εξολοθρευτής και Κόναν ο βάρβαρος, ήθελε να πουλήσει σε δημοπρασία αύριο αυτό το ρολόι, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου που θα οργανωθεί στον διάσημο σταθμό του σκι Κίτζμπιχελ στην Αυστρία.

Σε αυτήν την εκδήλωση, έργα τέχνης και αντικείμενα υψηλής αξίας αναμένεται να δημοπρατηθούν και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για την εκπόνηση διαφόρων σχεδίων του διάσημου ηθοποιού για το κλίμα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί