Ντιέγκο Μαραντόνα:«Πλακώθηκαν» on air για την κληρονομιά του!

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τον θάνατο του «Θεού της μπάλας» κι ο «πόλεμος» για την κληρονομιά του εξακολουθεί να μαίνεται.

Δύο πρώην σύντροφοι του Ντιέγκο Μαραντόνα δεν δίστασαν να τσακωθούν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής για τη διαθήκη του.

Ο λόγος για την πρώην σύζυγο του, Κλαούντια Βιγιαφάνιες και την πρώην σύντροφο του, Βερόνικα Οχέδα.

Η δεύτερη υποστήριξε ότι: «Μιλήσαμε καλά, υπήρχε αρμονία και χωρίσαμε τα πάντα. Μιλήσαμε επίσης, για την εταιρεία του Μαραντόνα και το πώς θα τη συνεχίσουμε οι κληρονόμοι, τώρα που έφυγε ο Ντιέγκο. Είδα συμβόλαια της Ντάλμα και της Τζιανίνα στο εξωτερικό για τα οποία εμείς (Τζούνιορ, Ζάνα και Ντιεγκίτο) δεν ξέραμε απολύτως τίποτα, με μια εταιρεία κρασιών που θα πάρει το όνομα του Ντιέγκο».

Μετά τα λεγόμενα της Οχέδα, η Βιγιαφάνιε έκανε τηλεφωνική παρέμβαση, υποστηρίζοντας ότι: «Όταν τα παιδιά χώριζαν τα πράγματα ήμασταν μαζί και όλα ήταν καλά με όλους τους δικηγόρους. Δεν ξέρω τι έγινε τώρα. Όλα ήταν καλά με όλους τους δικηγόρους, μέχρι που εμφανίστηκε ο Μάριο Μπαουντρί τις προάλλες και είπε ότι μάζεψα με την Ντάλμα και την Τζιανίνα 80.000 δολάρια στην Αραβία. Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτό το ψέμα. Ορκίζομαι στα εγγόνια μου. Το αγόρι είναι ο Ντιεγκίτο Φερνάντο Μαραντόνα, ο 9χρονος αδερφός τους. Είναι τόσο δύσκολο για εσάς; Δεν μου αρέσει που μιλούν υποτιμητικά για τον γιο μου».

newsbomb/ intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί