• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νέα “σφαγή” στους Pink Floyd: Ο Waters καταγγέλει τον Gilmour για αποκλεισμό

Νέα “σφαγή” στους Pink Floyd: Ο Waters καταγγέλει τον Gilmour για αποκλεισμό

“Νομίζει ότι του ανήκουν οι Pink Floyd, οτι ο ίδιος είναι οι Pink Floyd” αναφέρει ο Roger Waters για τον David Gilmour και καταγγέλλει αποκλεισμό από το site και τα social media.

Συνέχεια στη μακροχρόνια διαμάχη με τον David Gilmour έδωσε ο Roger Waters καταγγέλοντας ότι ο κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος τον απέκλεισε από την ιστοσελίδα της μπάντας όπως και από τα social media.

Σε βίντεο που ανήρτησε ο Waters στον προσωπικό του λογαρισμό στο Twitter λέει οτι ο Gilmour τον έχει αποκλείσει απο την ιστοσελίδα και τονίζει οτι “ο David πιστεύει ότι το συγκρότημα του ανήκει”.

Λέει χαρακτηριστικά ο Waters για τον Gilmour:

“Πιστεύει ότι του ανήκει επειδή έφυγα από το συγκρότημα το 1985 και ότι οι Pink Floyd ανήκουν σε αυτόν, ότι αυτός είναι οι Pink Floyd, ότι είμαι άσχετος και ότι θα έπρεπε να κρατάω το στόμα μου κλειστό”.

Αφορμή για την ανακοίνωση του Waters ήταν το βίντεο που κυκλοφόρησε ο πρώην μπασίστας των Pink Floyd με επανεκτέλεση του “Mother” εν μέσω καραντίνας.

Το βίντεο δεν εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας , ούτε στα social media, παρά μόνο στο προσωπικό κανάλι του Waters στο YouTube.

news247 / photo video screenshot