• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νέα καταγγελία! «Πασίγνωστος πολιτικός που βγήκε και κυβέρνηση με πήρε και με έβαλε στα πόδια του»

Νέα καταγγελία! «Πασίγνωστος πολιτικός που βγήκε και κυβέρνηση με πήρε και με έβαλε στα πόδια του»

«'Ήταν άκρως σεξιστικό. Είπα στον μπουζουξή θα φύγω κολυμπώντας. Είναι πασίγνωστος πολιτικός κι έχει βγει και κυβέρνηση», ανέφερε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Στο The Caller με την Χρίσλα Γεωργακοπούλου μίλησε η Πέννυ Μπαλτατζή για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε μικρότερη ηλικία.

«Πάντα υπήρχαν τέτοια περιστατικά. Έχει τύχει άνθρωπος πολύς μεγάλης ηλικίας να μου «την πέφτει» ανοιχτά και να φέρνει γνωστές τραγουδίστριες για να με δελεάσει και να δείξει ότι τις ξέρει. Ήταν βουλευτής ο κύριος Σταύρος 60 χρονών κι έφερνε κι άλλα κορίτσια και του έλεγα πολύ όμορφες κοπέλες. Αλλά δεν με τραβούσε μια τέτοια ηλικία. Η παρενόχληση κι ο σεξισμός από οποιονδήποτε προς οποιονδήποτε είναι πολύ σοβαρό θέμα. Βέβαια με όσα γίνονται στον χώρο μας δεν δικαιολογώ την συμπεριφορά όσων αντιμετωπίζουν όλους τους καλλιτέχνες το ίδιο.

Με είχαν καλέσει σε ένα event σε κότερο με την μπάντα μου, όπου υπήρχαν πολιτικοί, κι εκεί που τραγουδούσαμε ξέφυγαν κάποιοι. Ένας πολιτικός με πήρε και με έβαλε στα πόδια του ενώ η γυναίκα του άρχισε να τραγουδά με τον τραγουδιστή. Εμένα από που κι ως που με πήρε;

Ήταν άκρως σεξιστικό. Είπα στον μπουζουξή θα φύγω κολυμπώντας. Είναι πασίγνωστος πολιτικός κι έχει βγει και κυβέρνηση. Ένας άλλος έλεγε σε συνάδελφό του καλό κοριτσάκι είναι, παρ’ το για οικογένεια και να κάνεις χαζομάρες και με άλλες. Πραγματικά πόσο υποτιμάς κάποιον!»

(Από zappit_