Νέα δήλωση Τσιτσιπά που έκανε πάταγο – Γιατί είπε ότι θα ήθελε να λέγετε Ορλάντο Άτλας και να… ξυρίσει το κεφάλι!

Αυτή ήταν η σκέψη που μοιράστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για πώς θα ήθελε να λέγεται, με αφορμή την ομοιότητα που θεωρεί πως έχει με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, Ορλάντο Μπλουμ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φροντίζει συχνά να τραβάει τα βλέμματα και εκτός court, με τις δηλώσεις του που είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένες.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε με τον κόσμο τις σκέψεις του για… αλλαγή ταυτότητας, σε μια όχι τόσο σχετική ερώτηση του ATP για το ποιος είναι ο celebrity που θεωρεί πως του μοιάζει.

Αρχικά ο Έλληνας τενίστας απάντησε τον ηθοποιό του ΧόλιγουντΟρλάντο Μπλουμ, με τον δημοσιογράφο να απαντά πως πράγματι βλέπει τις ομοιότητες.

Στη συνέχεια όμως ξέφυγε από το θέμα… «Ορλάντο Μπλουμ. Μου αρέσει το όνομα Ορλάντο, δεν θα είχα πρόβλημα να μετονομαζόμουν σε Ορλάντο. Το άλλο μου όνομα θα ήθελα να ήταν Ορλάντο Άτλας.

Αν μπορούσα να αλλάξω την ταυτότητά μου και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποσυρθεί και να ξεκινήσω με νέα ταυτότητα στο tour, θα διάλεγα το Ορλάντο Άτλας. Ίσως ακόμα και να ξύριζα το κεφάλι μου, ώστε να τους ξεγελάσω όλους» είπε on camera.

Ο δημοσιογράφος του είπε «άρα θεωρείς πως μοιάζεις με τον Ορλάντο Μπλουμ» και έβαλε τα γέλια, θέλοντας να δείξει στον 24χρονο Έλληνα πως είχε ξεφύγει από το θέμα της ερώτησης.

Στα σχόλια κάτω από το βίντεο στο Twitter υπήρχαν πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

(με πληροφορίες από newsbomb. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί