• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νέα αρχή για γνωστή Ελληνίδα μετά τον χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί

Νέα αρχή για γνωστή Ελληνίδα μετά τον χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί

Πάνε σχεδόν τέσσερις μήνες από την ημέρα που η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και μάλλον ήρθε η ώρα και για τους δύο να κάνουν μία νέα αρχή.

Να κάνουν επανεκκίνηση στις ζωές τους και να αφήσουν το παρελθόν πίσω τους.

Κυρίως αυτό ισχύει για τη Χαρά Παππά που γνωρίσαμε μέσα από το περυσινό GNTM κατά το οποίο είχε μία πολύ καλή πορεία, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο και τη νίκη.

Και ύστερα ήρθε ο χωρισμός από τον Τούρκο σούπερ σταρ που όσο διάστημα ήταν εκείνη στο ριάλιτι μοντέλων τη στήριζε με κάθε τρόπο.

Η επανασύνδεσή τους μετά το τέλος του παιχνιδιού αρχικά έδειχνε ιδανική, όχι όμως στη συνέχεια καθώς το ζευγάρι άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα που κάποια στιγμή αποφάσισαν από κοινού και οι δύο να “κοιτάξουν” κατάματα. Και εφόσον αυτά τα προβλήματα δεν έβρισκαν λύση, οι δυο τους πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Σύμφωνα με τη Realife, η μελαχρινή καλλονή, τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της, πήρε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της, επιλέγοντας να κάνει restart. Έτσι, αποφάσισε να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη, μία πόλη που η ίδια λατρεύει. Εκεί συνεχίζει τις σπουδές της, στον τομέα της αισθητικής και προσπαθεί να βρει τους νέους ρυθμούς της ζωής της.

Δείτε φωτογραφίες..

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και τέσσερις μήνες.

Η Χαρά Παππά μετακόμισε και εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Ο καθένας πλέον τραβάει τον δρόμο του.
Το γνωστό μοντέλο ασχολείται με το μόντελινγκ και τις σπουδές της στην αισθητική.

Και δείχνει αποφασισμένη να κάνει μια νέα αρχή.


gossip-tv/photo: video screenshot