• Αρχική
  • LIFE
  • Μυστική Pizza στην μέση του Ειρηνικού Ωκεανού

Μυστική Pizza στην μέση του Ειρηνικού Ωκεανού

Νομίζουμε ότι έχουμε βρει τον παράδεισο ....Ποιό είναι το δικό σας ιδανικό μέρος;

Ο καθένας φαντάζεται τον επίγειο παράδεισο του διαφορετικά. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μια ερημική παραλία είναι το όνειρο, άλλοι προτιμούν ένα ατέλειωτο πάρτι με όλους τους φίλους τους. Όλοι όμως θα συμφωνήσουν ότι η ιδέα εγκατάστασης στο Cloud 9, είναι απαραίτητη.
Η μόνιμη πλωτή πιτσαρία στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού, «Cloud 9» είναι ένα μαγικό μέρος που έχει και ζωντανή μουσική, φρέσκα κοκτέιλ φρούτων και ένα υδάτινο σίφουνα στο σκάφος για παιχνίδι. Απλά πρέπει να πάτε με το σκάφος σας εκεί για να το βρείτε ….

Βρίσκεται γύρω απο τα νησιά Φίτζι στη μέση του Ωκεανού, και οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στην πιτσαρία με ταχύπλοο σε 45 λεπτά (η κολύμβηση δεν συνιστάται, ειδικά μετά από μια πίτσα «πεπερόνι») και είναι ελεύθεροι να κάνουν ηλιοθεραπεία στο καταστρωμα του εστιατορίου, ή κατάδυση γύρω από το πλωτό μπαρ που λειτουργεί όλη την ημέρα.

Τη διάρκεια της νύχτας, το Cloud 9 κάνει συχνά πάρτι με δυνατή μουσική μέσα στη νύχτα. Τα δύο επίπεδα του πλωτού εστιατορίου είναι ιδανικά για να φιλοξενήσει την καλύτερη παρέα στον πλανήτη.
‘Εχει ξαπλώστρες, αιώρες, και μπορείτε να κάνετε κατάδυση, ηλιοθεραπεία, και να απολαύσετε κοκτέιλ και πίτσα. Πολλοί ίσως σκέφτονται ότι είναι το καλύτερο μέρος για να ξεχάσετε τις ανησυχίες, και να βρεθείτε ανάμεσα τον ουρανό, και τη θάλασσα.

Μπορείτε αν θέλετε να το νοικιάσετε για ένα ιδιωτικό πάρτι, ή απλά να κάνετε στάση για ένα κομμάτι πίτσα.
Μόλις δείτε αυτό το απίστευτο μέρος θέλεις να το βάλεις στην κορυφή της λίστας διακοπών,ή ακόμη και για μια δροσιστική στάση!

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu