• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μπορεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να γύρισε στην Αγγλία, αλλά νοσταλγεί την Ελλάδα – Δείτε τί ανεβάζει καθημερινά στο Instagram

Μπορεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να γύρισε στην Αγγλία, αλλά νοσταλγεί την Ελλάδα – Δείτε τί ανεβάζει καθημερινά στο Instagram

Τις διακοπές του στην Ελλάδα φαίνεται πως δεν μπορεί να ξεχάσει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, καθώς καθημερινά αναρτά και ένα στιγμιότυπο από τις χαλαρές στιγμές που πέρασε με την οικογένειά του Πόρτο Χέλι.

Η οικογένεια Μπέκαμ αξιοποίησε στο έπακρο την χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών ταξιδεύοντας αρχικά στην Απουλία και στην συνέχεια στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι.

Αλλά οι διακοπές τελείωσαν, με τον Ντέιβιντ και την Βικτόρια Μπέκαμ να επιστρέφουν στην βάση τους – προς το παρόν στο Κότσγουολντς της Αγγλίας. Φαίνεται όμως, πως ο πρώην άσσος του ποδοσφαίρου νοσταλγεί τις ξένοιαστες στιγμές που πέρασε στην Ελλάδα, καθώς καθημερινά αναρτά και από μία φωτογραφία.

Προχθές, συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία που ποζάρει με την μητέρα του, με την Βικτόρια Μπέκαμ να ακολουθεί ανεβάζοντας κι αυτή μία, με τους γονείς της, καθώς έκαναν όλοι μαζί διακοπές στο Πόρτο Χέλι. Η σχεδιάστρια είχε προηγουμένως χαρίσει στους θαυμαστές της, ένα τρυφερό στιγμιότυπο όπου είναι αγκαλιά με τον σύζυγό της, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.


Με πληροφορίες από iefimerida/photo: video screenshot