Μπήκε τελικά σε reality show ο θείος της Κέιτ Μίντλετον! Δεν κρατήθηκε και μίλησε για την ανιψιά του

Οι συμπαίκτες του Γκάρι Γκόλντσμιθ καίγονται να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει με την Κέιτ και εκείνος δεν κρατήθηκε και μίλησε.Τα μέτωπα για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι πολλά και ανοιχτά. Από τη μια τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν η Κέιτ Μίντλετον και ο βασιλιάς Κάρολος και από την άλλη το άγχος μην ανοίξει το στόμα του στο reality show που συμμετέχει o Γκάρι Γκόλντσμιθ και πει πράγματα που κανείς δεν θέλει να μαθευτούν.

Ο θείος της Κέιτ εδώ και λίγα 2ωρα βρίσκεται μέσα στο σπίτι του ριάλιτι και όπως είναι λογικό οι συμπαίκτες του… καίγονται να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει με την Κέιτ.

«Μίλησα με τη μαμά της, λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα στον κόσμο. Είναι καταπληκτική, θα επιστρέψει, φυσικά και θα επιστρέψει», είπε ο Γκόλντσμιθ σε συμπαίκτη του για να ξεκαθαρίσει πως ο ίδιος δεν πρόκειται να πει κάτι παραπάνω λόγω του ιατρικού απορρήτου.

«Αν ανακοινωθεί, θα σας πω τη γνώμη μου. Μίλησα με τη μαμά της, την αδελφή μου, είμαι στα καλύτερα χέρια η Κέιτ. Το μόνο που κάνει η οικογένεια είναι να φροντίζει πρώτα την οικογένεια και μετά οτιδήποτε άλλο. Έβγαλαν μια ανακοίνωση και απλώς είπαν: “Παίρνει λίγο χρόνο για να αναρρώσει και θα σας δει το Πάσχα. Θα επιστρέψει, φυσικά και θα επιστρέψει», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του θείου της Κέιτ.

Το παλάτι σπάει τη σιωπή του
Η απουσία της πριγκίπισσας από τη δημοσιότητα όπως ήταν αναμενόμενο έχει πυροδοτήσει μια σειρά από φήμες στο διαδίκτυο.

Πηγή του παλατιού δήλωσε στο People σχετικά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Η προσοχή του είναι στραμμένη στη δουλειά του και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Άλλες πηγές προσκείμενες στο παλάτι αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της να παραμείνουν ιδιωτικές.

H Κέιτ εθεάθη για πρώτη φορά δημόσια πριν από δύο ημέρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο για εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο πάθηση που δεν ανακοινώθηκε.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες της κατάστασης της πριγκίπισσας δεν έχουν προς το παρόν αποκαλυφθεί.

(με πληροφορίες από protothema. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί