Μπέζος για Κώστα Βουτσά: «Έφυγε η εικόνα των νιάτων μας»

Για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά σήμερα Τετάρτη, σε ηλικία 88 ετών, μίλησε ο συνάδελφός του ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

Τη θλίψη του για τον θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού Κώστα Βουτσά τα ξημερώματα της Τετάρτης εξέφρασε ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

«Είναι σαν να έφυγε από μπροστά μας η εικόνα των νιάτων μας, αυτή η φοβερή φιγούρα που σφράγισε την ελληνική κωμωδία στον κινηματογράφο, είτε στον χρωματιστό, είτε στον ασπρόμαυρό. Αλλά κάθε φορά που τον βλέπουμε μετά από 60, 50 40 χρόνια είναι σα να γίνεται μπροστά μας ζωντανό, η ζωντάνια αυτού του ανθρώπου και κυρίως η λάμψη του», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στη συνεργασία τους τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο και συγκεκριμένα στην επιθεώρηση,

«Με τον Βουτσά είχαμε δουλέψει μαζί στην τηλεόραση και στο θέατρο, στην επιθεώρηση. Ήταν σα να δουλεύαμε συνέχεια, σαν να τον ξέρεις, σα να ήταν ο θείος σου, σαν να ήταν ο μεγάλος σου ξάδερφος. Είχε αυτή την οικειότητα», ανέφερε.

Σημείωσε δε ο Κώστας Βουτσάς ήταν ο ορισμός του «λαϊκού κωμικού»

«Μεγάλη απώλεια, θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Εγώ θα τον θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη και ζεστασιά και για τη γενναιοδωρία του», είπε ο κ. Μπέζος.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)