Διασκεδαστικές υπηρεσίες μόδας (βίντεο)

Για άτομα πολυάσχολα που δεν έχουν χρόνο να συνδυάσουν τα ρούχα τους και αναζητούν κάτι καινούριο, υπάρχουν υπηρεσίες που λύνουν το πρόβλημα, διευκολύνοντας τις επιλογές ρούχων, και το χρόνο που θα ξοδεύατε στα καταστήματα.

Μια εταιρεία που έχει βάση στο San Francisco, είναι η Stitch Fix, που προγραμματίζει το καθημερινό ή το βραδυνό ρούχο, με αρκετούς συνδυασμούς που προσφέρονται απο προσωπικούς στυλίστες μόδας για γυναίκες, και βοηθούν στο παιχνίδι της μόδας. Ανάλογα με το ποσό κατάθεσης στο λογαριασμό, όπως επίσης και τις λεπτομέρειες αναλογιών σώματος και προσωπικού γούστου, αποστέλεται και ένα κατάλογος με τους συνδυασμούς ρούχων που υπάρχουν μέσα στο πακέτο

Ο προσωπικός στυλίστας, επιλέγει πέντε κομμάτια ρούχων για εσάς. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε στο σπίτι, και ότι δεν θέλετε,το στέλνετε πίσω .Για να έχετε μεγάλη έκπτωση μπορείτε να κρατήσετε ότι υπάρχει στην αποστολή που σας παραδόθηκε με την παραγγελία σας, πληρώνοντας ένα ποσό $ 20, για το styling. Έχετε μόνο τρεις ημέρες να αποφασίσετε ποιά κομμάτια θα κρατήσετε πριν την επιστροφή τους.
Μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που έχει σταλεί, αλλά θα χρεώνεστε πάντα με $ 20 styling κάθε φορά που γυρίζετε πίσω το πακέτο. Οι τιμές είναι πολύ λογικές και η ιστοσελίδα εξυπηρέτησης είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Το μόνο που χρειάζεται είναι η εγγραφή, και η συμπλήρωση του προσωπικού προφίλ και στυλ.

https://www.youtube.com/watch?v=Bqc9GfB8oa4

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu