• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μια σύγχρονη «Ραπουνζέλ»: Δεν έχει πάει κομμωτήριο εδώ και 5 χρόνια – Τα μαλλιά της ξεπερνούν το 1,5 μέτρο

Μια σύγχρονη «Ραπουνζέλ»: Δεν έχει πάει κομμωτήριο εδώ και 5 χρόνια – Τα μαλλιά της ξεπερνούν το 1,5 μέτρο

Οι περισσότερες γυναίκες, λατρεύουν τα μακριά, υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Όσο πιο μακριά όμως είναι τα μαλλιά, τόσο πιο πολλή περιποίηση χρειάζονται.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν πτοεί την Malgorzata Kulczyk, η οποία είναι μια σύγχρονη Ραπουνζέλ, με μαλλιά που φτάνουν το 1 μέτρο και 57 εκατοστά! Στην πραγματικότητα, τα μαλλιά της νεαρής κοπέλας ξεπερνούν το ύψος της, ενώ όπως ισχυρίζεται η ίδια, ο κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα πλούσια μαλλιά της, είναι όντως δικά της.Η 34χρονη Malgorzata, που ζει στο Λονδίνο, είχε μακριά μαλλιά από παιδί, αλλά πριν από 5 χρόνια, απλά, σταμάτησε να κουρεύεται με αποτέλεσμα αυτό το απίστευτα μακρύ μαλλί.

Μια φυσική ξανθιά, τα μαλλιά της έχουν πάρει μια κόκκινη απόχρωση χάρη σε έναν σπιτικό ορό που βάζει, κατασκευασμένο από ένα μείγμα λαδιών, το οποίο εφαρμόζει μισή ώρα πριν το ντους.

miss_longhair / Instagram

Σύμφωνα με τη νεαρή γυναίκα, τα μακριά μαλλιά της, την έχουν κάνει αντικείμενο επιθυμίας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Οι άντρες δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι πραγματικά. Λένε ότι είναι όμορφα, εντυπωσιακά και θηλυκά. Μερικοί μάλιστα με ερωτεύονται εξαιτίας τους!».

Αλλά δεν μοιράζονται όλοι τον ίδιο ενθουσιασμό. «Οι άνθρωποι μπορούν να ζηλέψουν. Μια φορά, μία συνάδελφος μου, μου έλεγε ότι τα μαλλιά μου ήταν πολύ μακριά και ότι έπρεπε να τα κόψω. Είπε ότι σκεφτόταν ότι πρέπει να είναι οδυνηρό για μένα και ότι πιθανότατα σπαταλάω τόσο πολύ χρόνο σε αυτά. Αλλά μετά από λίγο άλλαξε τη γνώμη της εντελώς και άρχισε να μακραίνει κι αυτή τα μαλλιά της», ισχυρίζεται η Malgorzata.

Η 34χρονη «Ραπουνζέλ», που σπουδάζει πληροφορική στο Λονδίνο, αλλά κατάγεται από την Πολωνία, άρχισε να μοιράζεται φωτογραφίες με την εντυπωσιακή κόμη της, στο Instagram το 2016.

(iefimerida – φωτο:screenshot)