• Αρχική
  • Άρθρα
  • #Μένουμε_Σπίτι και φτιάχνουμε στεφάνια με οδηγό το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

#Μένουμε_Σπίτι και φτιάχνουμε στεφάνια με οδηγό το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Μοναδικά έργα τέχνης προτείνει να δημιουργήσουν οι μικροί του φίλοι το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης γιορτάζοντας την άνοιξη.

Ο λόγος για περίτεχνα και ευφάνταστα πρωτομαγιάτικα στεφάνια τα οποία τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν από το σπίτι παίρνοντας ιδέες από τα έργα των παιδιών του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.

Η ανακοίνωση του Μουσείου:
Μένουμε σπίτι, διασκεδάζουμε με πινέλα, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές και πολύχρωμα χαρτιά, δημιουργούμε έργα και μαθαίνουμε μικρά μυστικά για υλικά και τεχνικές ζωγραφικής μέσα από έργα σπουδαίων καλλιτεχνών αλλά και έργα παιδιών από τις συλλογές του Μουσείου .
Με οδηγό μας την τέχνη μπορούμε όλοι να προσθέσουμε στην ομορφιά της ζωής μας αλλά και να γίνουμε υπεύθυνοι πολίτες με σεβασμό στον συνάνθρωπο και με ενδιαφέρον για την κοινωνία, το περιβάλλον, τις τέχνες και τον πολιτισμό.
Ελάτε λοιπόν μαζί μας!
Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο (link) θα βρεθείτε στον υπέροχο κόσμο των παιδιών του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης που είναι γεμάτος χρώματα, φαντασία, συναισθήματα χαράς και θα περάσετε δημιουργικές ώρες.

https://www.childrensartmuseum.gr/view_event/579/tin-prwtomagia-giortazoyme-dimioyrgwntas

huffingtonpost.gr/ photo video screenshot