• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μεγάλο σκάνδαλο στην Eurovision 2021-Έδωσαν 300.000 ευρώ σε influencers – Ποια χώρα κατηγορείται; (vid)

Μεγάλο σκάνδαλο στην Eurovision 2021-Έδωσαν 300.000 ευρώ σε influencers – Ποια χώρα κατηγορείται; (vid)

Μεγάλο σκάνδαλο ξέσπασε λίγες ημέρες μετά τη διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού της Eurovision.

Μετά από τον ντόρο που έγινε με τον τραγουδιστή της νικήτριας χώρας, και τις φήμες περί χρήσης ναρκωτικών την ώρα του televoting, άλλο ένα σκάνδαλο έγινε γνωστό και μάλιστα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
Ο λόγος για τη Μάλτα και το τραγούδι «Je Me Casse» της Destiny.

Η Μάλτα ήταν πρώτη στα στοιχήματα και τελικά πήρε την 7η θέση στη Eurovision 2021 και την 16η στο televoting όμως, όπως όλα δείχνουν, έδωσε χρήματα για να πάρει περισσότερες ψήφους.

Η Destiny είχε πάει στην Ολλανδία με τον αέρα της νικήτριας καθώς ήταν πρώτη στα στοιχήματα και μάλιστα έδειχνε τη δυσαρέσκειά της όταν έβλεπε ότι δεν έχει ψηφιστεί όσο θα ήθελε. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και το «Ευτυχείτε», η κρατική τηλεόραση της Μάλτας πλήρωσε αδρά influencers για να ποντάρουν στα στοιχήματα και ταυτόχρονα να κάνουν κλικ στο video που συνοδεύει το συγκεκριμένο τραγούδι, προκειμένου να το κάνουν φαβορί.

Τα χρήματα που διέθεσε το κράτος για την εμφάνιση της Μάλτας στη Eurovision αντί να διοχετευθεί στην εμφάνιση της Destiny, (π.χ στα σκηνικά, στα φώτα, στα εφέ), δαπανήθηκε στην προώθηση του τραγουδιού με έναν ανορθόδοξο τρόπο, θέλοντας να παρουσιάσουν μια πλαστή εικόνα της πορείας του τραγουδιού.

gossip/ photo vid screenshot