Με πόλεμο απαντά η Πάμελα Αντερσον στον πρώην σύζυγo -Νιώθει προδομένη!

Ο γάμος-εξπρές έχει γίνει πόλεμος με αναρτήσεις και στο Instagram, από την Πάμελα Άντερσον.

Η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε τον παραγωγό Τζον Πίτερς στις 20 Ιανουαρίου στο εξωτικό Μαλιμπού, όμως χώρισε 12 ημέρες αργότερα.

Όπως φαίνεται όμως δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για να υπάρχει νομική εγκυρότητα του γάμου, λόγω ελλειπούς συμπλήρωσης.

Όπως ισχυρίζεται η Πάμελα Άντερσον, εκείνη ήταν που έδωσε τέλος στον γάμο, όμως ο 74χρονος παραγωγός την διαψεύδει σύμφωνα με το Page Six.

Ο Πίτερς ισχυρίζεται πως ένιωσε πίεση από την σχέση του και συνειδητοποίησε πως μαζί της δεν θα μπορούσε να έχει μια ήσυχη ζωή.

Όμως άλλες πληροφορίες αναφέρουν δάνειο 183.250 ευρώ, το οποίο παραχώρησε στην χρεοκοπημένη σταρ του Χόλιγουντ, Πάμελα Άντερσον. «Τα πλήρωσα όλα και αυτό είναι το ευχαριστώ» έλεγε ο Πίτερς και συνέχιζε: «Δεν υπάρχει πιο τρελός από έναν γέρο τρελό».

Η Πάμελα βέβαια αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας πως «οι ισχυρισμοί είναι εντελώς λανθασμένοι και γελοίοι». Ο γάμος ήταν όπως λέει μια αυθόρμητη πράξη κι από τους δυο.

Σύμφωνα με ανάρτησή της: «Φέρουμε όλοι το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί σε αυτόν τον τρελό κόσμο. Εφόσον παλεύουμε είμαστε ζωντανοί. Εφόσον αναγνωρίζουμε την παράνοια, παραμένουμε λογικοί. Είναι καλύτερο να προδοθείς, παρά να μην εμπιστεύεσαι, καλύτερα να απογοητευτείς, παρά να μην αγαπάς. Μην τρέχεις μακριά από τον πόνο, απλά αντιμετώπισέ τον, επίτρεψέ του να υπάρχει και θα περάσει. Και θα έχουμε ωριμάσει για το επόμενο επίπεδο»

photo eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...