• Αρχική
  • Άρθρα
  • MasterChef – Ο διαγωνιζόμενος που εξόργισε τους συμπαίχτες του: «Μου γύρισε το μάτι!» (ΒΙΝΤΕΟ)

MasterChef – Ο διαγωνιζόμενος που εξόργισε τους συμπαίχτες του: «Μου γύρισε το μάτι!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κουζίνα του MasterChef τα αίματα έχουν ανάψει για καλά.

Στη χθεσινοβραδινή δοκιμασία οι παίκτες είχαν χωριστεί σε τρις ομάδες: Την κόκκινη, την πράσινη και την μπλε. Και οι τρεις ομάδες κλήθηκαν να φτιάξουν ολοκληρωμένα μενού υπό τις οδηγίες των αρχηγών τους. Οι κριτές μετά το τέλος της δοκιμασίας και αφού είχαν δοκιμάσει τα πιάτα ανακοίνωσαν το νικητή.

Οι κριτές του MasterChef ανακοίνωσαν στους παίκτες πως η μπλε ομάδα είναι η νικήτρια της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας. Φυσικά, ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν, ενώ ο Σταύρος που ήταν και ο αρχηγός έριξε κάτω ένα σκαμπό και η αντίδρασή του θεωρήθηκε υπερβολική.

«Θα μπορούσαν να είχαν πανηγυρίσει λίγο πιο χαλαρά και να μην έκαναν όλο αυτό, λες και κέρδισαν τον τελικό του Champions League», ανέφερε για τους συμπαίκτες του ο Ηλίας.

Ο Γιώργος με τη σειρά του δήλωσε: «Θεώρησαν ότι είμαστε σε γήπεδο; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ήταν τόσο έντονη η αντίδραση τους. Μπορεί και να μην πίστευαν ότι θα νικήσουν».

Η Μαριάννα, η οποία δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Σταύρο, φανερά ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του, δήλωσε:

«Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω, προσπαθώ να κρατηθώ και να μην βρίσω… Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! Οκ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος».

(Protothema – φωτο:screenshot)