• Αρχική
  • Άρθρα
  • MasterChef: «Καρφιά» Μαρίνας για Διονύση – «Ήρθε η ώρα να το πληρώσεις» (vid)

MasterChef: «Καρφιά» Μαρίνας για Διονύση – «Ήρθε η ώρα να το πληρώσεις» (vid)

Ένα απρόοπτο συνέβη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Το δεύτερο εισιτήριο του φετινού τελικού του MasterChef θα διεκδικήσουν τη Δευτέρα, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Διονύσης Σαρακίνης, οι οποίοι, χθες, έδωσαν την πρώτη τους μονομαχία, που χωρίστηκε σε δύο δοκιμασίες

ο πολυπόθητο εισιτήριο του φετινού τελικού του MasterChef θα διεκδικήσουν, τη Δευτέρα, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Διονύσης Σαρακίνης, οι οποίοι έδωσαν, χθες, την πρώτη τους μονομαχία, χωρισμένη σε δύο δοκιμασίες. Στην πρώτη, οι δύο παίκτες είχαν στη διάθεση τους πέντε λεπτά για να επιλέξουν τα τρόφιμα που θα χρησιμοποιούσαν, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα άρτιο και πρωτότυπο πιάτο, σε 30 λεπτά, για να το δοκιμάσουν οι κριτές. Στη συνέχεια, για τις ανάγκες της δεύτερης δοκιμασίας, κριτές και παίκτες υποδέχθηκαν τον σεφ, Αναστάσιο Μαντή, ο οποίος προωθεί την μοντέρνα ελληνική κουζίνα.

Μαρίνα και Διονύσης κλήθηκαν να αντιγράψουν τρία διαφορετικά πιάτα του σεφ, τα οποία στη φάση που βρίσκεται το παιχνίδι, δηλαδή μια ανάσα πριν τον τελικό, δε θα μπορούσαν να μην ήταν απαιτητικά και με μαγειρικές λεπτομέρειες. Έχοντας στη διάθεση τους 2 ώρες και 15 λεπτά, οι δύο παίκτες ακόνισαν μαχαίρια και ρίχτηκαν στη μάχη.

Το αποτέλεσμα της πρώτης μονομαχίας, έφερε ένα μικρό προβάδισμα στην Μαρίνα, η οποία έχει συνολικά 43 βαθμούς έναντι τους 42 του Διονύση. Η αναμέτρηση των δύο είναι και κάπως… προσωπική, αφού όπως δήλωσε η Μαρίνα στην κάμερα του MasterChef έχει ακούσει διάφορες ατάκες. «Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα ωραία με τον Διονύση μέσα στον διαγωνισμό. Την ώρα που βρίσκομαι δίπλα του, ώρες ώρες, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει τα “δεν ξέρεις να μαγειρεύεις”, “τι δουλειά έχεις εδώ”, “πήγαινε και πλύνε κανένα πιάτο και τα σχετικά”. Θα καταλάβει σήμερα γιατί βρίσκομαι εδώ και πόσο καλά μπορώ να μαγειρέψω. Έχω φτάσει σε ένα σημείο να λέω πως ότι είπες, ήρθε η ώρα να το πληρώσεις».

reader/ photo vid screenshot