Οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μάρτιν Σκορτσέζε επανασυνδέονται για την έβδομη ταινία τους μαζί – μια διασκευή του βιβλίου μη μυθοπλασίας του Ντέιβιντ Γκραν, «The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Apple Original Films εξασφάλισε τα δικαιώματα του βιβλίου και θα έχει τον Μάρτιν Σκορσέζε ως σκηνοθέτη και τον Ντι Κάπριο ως πρωταγωνιστή.
Οι Νταν Φρίντκιν και Μπράντλεϊ Τόμας της Imperative Entertainment, ο Σκορσέζε για τη Sikelia Productions και οι ΝτιΚάπριο και Τζένιφερ Ντέιβισον για την Appian Way Productions θα είναι παραγωγοί, ενώ ο Ρίτσαρντ Πλέπλερ της Eden Productions θα είναι εκτελεστικός παραγωγός.
naftemporiki/ pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η υπόθεση για τον θάνατο 11χρονου από έκρηξη λέβητα σε σχολείο των Σερρών
- Viral πλάνα: Ο Ιρανός πρόεδρος πήρε… το ποδήλατο, vid
- Περιφέρεια Αττικής: Προκήρυξη δράσης για την ενίσχυση κοινωνικών επιχειρήσεων ύψους 5 εκατ. ευρώ
- Θεσσαλονίκη: Δύο δικαστικά μέτωπα το επόμενο διάστημα για τα αδέλφια Ψωμιάδη
- Κρεμλίνο: Πουλάμε υψηλής ποιότητας πετρέλαιο σε χαμηλές τιμές σε χώρες που ο Τραμπ προσπαθεί να ασκήσει πιέσεις
- Φάμελλος για πόλεμο στην Ουκρανία: Η κυβέρνηση κατάφερε να «διαρρήξει πλήρως τις σχέσεις μας με τη Ρωσία»
- Κ. Σκρέκας από Αίγιο: Το όραμα που μας ενώνει είναι εκείνο μιας Ελλάδας που προχωρά μπροστά, με σιγουριά
- 29ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας την Κυριακή 19 Οκτωβρίου – Η εκκίνηση θα δοθεί στο Σύνταγμα
- Διαψεύδονται τα περί παραίτησης του Κ. Τσιάρα από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
- Κ. Χατζηδάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ/ΚΥΔ: Τέλος στις αθέμιτες πρακτικές, με δράσεις που έχουν άμεσο αποτέλεσμα