• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μαλέλης για τη μάχη με την κατάθλιψη: Είχα φτάσει να λέω στον εαυτό μου “πέθανε ρε” (vid)

Μαλέλης για τη μάχη με την κατάθλιψη: Είχα φτάσει να λέω στον εαυτό μου “πέθανε ρε” (vid)

malelis
Για την αγάπη του για τη δημοσιογραφία, αλλά και τη μάχη του με την κατάθλιψη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Μαλέλης.

Στη δύσκολη μάχη με την κατάθλιψη αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του MEGA Σταμάτης Μαλέλης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη».
Ο ίδιος αποκάλυψε πως η κατάθλιψη ήρθε την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας που είχε όταν ήταν στον ΣΚΑΪ.
«Θυμάμαι είχαμε φτάσει δελτίο ειδήσεων με 54% τηλεθέαση με το Νίκο Ευαγγελάτο. Συγκρούστηκαν πολλά πράγματα μέσα μου. Άλλα ήθελα να κάνω, άλλα έκανα. Ο τρόπος που ζούσα. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να διαχειριστώ. Ζούσα σε χρυσό κλουβί. Έπαθα κατάθλιψη γιατί δεν έκανα αυτό που ήθελα. Όταν συγκρούεται αυτό που θες να κάνεις με αυτό που κάνεις, το τέρας της κατάθλιψης είναι κοντά» περιγράφει και θυμάται:
«Είχα παρατήσει τον εαυτό μου, ήμουν άτομο με ειδικές ανάγκες, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου. Δεν μπορούσα να πάω ούτε στο περίπτερο μόνος μου. Είχα αφήσει τον εαυτό μου σε ένα στιλ ‘’πέθανε ρε’’. Δεν πίστευα ότι μπορεί να τα καταφέρω. Το ότι τα κατάφερα και νίκησα την κατάθλιψη, θεώρησα ότι είναι χρέος μου να το μεταδώσω και στους άλλους. Η ματαιοδοξία είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης της κατάθλιψης».

Ο κ. Μαλέλης αναφέρθηκε και στη μεγάλη του αγάπη στην τηλεόραση και την πορεία του σ’ αυτή.
«Είμαι 31 χρόνια συνεχόμενα διευθυντής ειδήσεων. Είμαι 38-39 χρόνια στην τηλεόραση. Το πρώτο μου ρεπορτάζ ήταν να καλύψω μια φωτιά σε εργοστάσιο χαρτοποιίας. Πήγα να μπω πιο κοντά στη φωτιά και ένιωσα ένα χέρι να με τραβάει. “Πού πας, χρυσό μου;” μου λέει. Ήταν το χρυσό χέρι του του χρυσού ανθρώπου Πάνου Σόμπολου» αναφέρει.

«Μου άρεσε η δημοσιογραφία και η δουλειά μου. Δεν φανταζόμουν ότι θα έχω αυτή την πορεία. Ξεκίνησα ως κλητήρας, σιγά σιγά άρχισα να γράφω. Μερικά πράγματα έρχονται χωρίς να τα περιμένεις και να τα μελετάς. Κάθε μέρα είναι μια διαφορετική μέρα. Κάναμε πολλά πράγματα και θα συνεχίζουμε να κάνουμε πολλά πράγματα στην τηλεόραση. Μόνο ριάλιτι δεν έχω κάνει. Όλες τις άλλες εκπομπές τις έχω κάνει. Ακόμα και μυθοπλασία, όταν ήμουν στον ALPHA. Πάντοτε θα ασχολούμαι με την τηλεόραση. Δεν τελειώνει αυτό το πράγμα. Θα ασχολούμαι πάντοτε με την τηλεόραση με πάρα πολλούς τρόπους. Νιώθω πώς ότι και να κάνω δεν μπορώ να είμαι μακριά από την τηλεόραση. Είναι όλη μου η ζωή» πρόσθεσε.

sputnik/ photo video screenshot