• Αρχική
  • Άρθρα
  • Λύγισε η αδερφή του Κ.Βουτσά: Πως περιέγραψε την τελευταία τους συνάντηση

Λύγισε η αδερφή του Κ.Βουτσά: Πως περιέγραψε την τελευταία τους συνάντηση

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε το βράδυ της Τετάρτης η Νίτσα Βουτσά. Η αδερφή του Κώστα Βουτσά, αναφέρθηκε με βουρκωμένα μάτια στην τελευταία τους συνάντηση στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή.

«Την περασμένη Παρασκευή πήγα και τον είδα, είχε πάρα πολύ καλή επαφή, αλλά δεν μιλούσε γιατί του είχαν κάνει την τραχειοστομία. Αλλά με κοίταζε καλά καλά και το βλέμμα του αυτό το ξέρω εγώ, ήταν βλέμμα αγάπης γιατί με έβλεπε λυπημένη.

Δεν παραπονέθηκε ποτέ ο Κώστας και δεν παραπονιόταν ποτέ. Ήταν χρόνια που είχε το πρόβλημα με τους πνεύμονες και την καρδιά του, αλλά δεν παραπονιόταν.

Ήταν χαρούμενος, πάντοτε μας χάριζε το γέλιο. Ήταν κοντά μας πάντα. Σε όλους. Λάτρευε την οικογένειά του. Αγαπούσε όλο τον κόσμο.

Είμαι πολύ περήφανη που είχαν τον Κώστα αδελφό. Και να σας πω και κάτι άλλο που έχω συγκινηθεί σήμερα πάρα πολύ, θα γίνει αύριο λαϊκό προσκύνημα για τον Κώστα.

Που να φαντάζονταν η μανούλα μου και ο πατέρας μου όταν ήρθαν από την Πόλη με πέντε πράγματα, ότι ένα παιδί τους θα τους τιμούσε τόσο πολύ. Θα τους τιμούσε.

Γιατί αυτό είναι τιμή για την οικογένειά μου ότι αύριο θα γίνει λαϊκό προσκύνημα», είπε, μεταξύ άλλων, η Νίτσα Βουτσά.

(Fthis – φωτο:eurokinissi)