• Αρχική
  • Άρθρα
  • Λούλης: «Πάγωσα όταν είδα τη δίμετρη Κατερίνα Λέχου να τρέμει…»

Λούλης: «Πάγωσα όταν είδα τη δίμετρη Κατερίνα Λέχου να τρέμει…»

Ο Χρήστος Λούλης αποκάλυψε πως έχασε τον ύπνο του και αρρώστησε, βλέποντας τα θύματα κακοποίησης να μιλούν για όσα υπέστησαν στον χώρο του θεάματος.

Μιλώντας στη Real News ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε στις καταγγελίες περί κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου.

«Ξέραμε πως υπήρχαν παλιοχαρακτήρες στο θέατρο – το λέω κομψά – αλλά όχι ότι έκαναν τόσο κακό.

Άλλο να ακούς πως κάποιος είναι απαιτητικός στις πρόβες ή δύσκολος ή πως είναι «πέφτουλας» και άλλο να ακούς κάποια «τέρατα» που γίνονται», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Χάνεις τον ύπνο σου όταν βλέπεις το θύμα ραγισμένο»
«Είδα την Κατερίνα πως έτρεμε, είδα τα άλλα κορίτσια, τα αγόρια, και αρρώστησα», ανέφερε, ενώ προσέθεσε για τη γνωστή ηθοποιό:

«Πάγωσα όταν είδα τη δίμετρη Κατερίνα Λέχου να τρέμει εξιστορώντας όσα πέρασε ως θύμα κακοποίησης. Μια κουκλάρα, ατρόμητη σαν… τσολιάς, να μιλά με σπασμένη φωνή».

«Και να έχεις διαβάσει την είδηση, όταν βλέπεις το όποιο θύμα «ραγισμένο» να εξιστορεί όσα βίωσε, σφίγγεται το στομάχι σου, χάνεις τον ύπνο σου.

Καμάρωσα όλους αυτούς που τόλμησαν να καταθέσουν την αλήθεια τους με γενναιότητα και θάρρος», τόνισε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

«Μετά από αυτή την κίνηση τους, θα καθαρίσει το τοπίο και θα φοβηθούν άλλοι παλιοχαρακτήρες να κάνουν ανάλογες ασχήμιες. Το πιστεύω…».

Πηγή: reader.gr