• Αρχική
  • Άρθρα
  • Λάμπης Λιβιεράτος: «Πολλές φορές κοιτάω τον Θεό και τον ευχαριστώ για αυτό…»

Λάμπης Λιβιεράτος: «Πολλές φορές κοιτάω τον Θεό και τον ευχαριστώ για αυτό…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λάμπης Λιβιεράτος στην κάμερα του Σου Κου Family. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για την πανδημία του κορονAϊού αλλά και την προσωπική του περιπέτεια που αντιμετώπισε πριν από λίγα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Λάμπης Λιβιεράτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μίλησα για την περιπέτεια που είχα στο ψυχιατρείο για να πω για κάτι που ήθελα λίγο να απενοχοποιηθεί και να σπάσει ίσως ένα ταμπού γιατί είμαστε σε μια περίοδο που ο κόσμος αναζητάει βοήθεια, Κυρίως ψυχολογική».

«Πολλές φορές κοιτάω τον Θεό και τον ευχαριστώ για αυτό που έγινε»

«Από αυτή την περιπέτεια φρόντισα εγώ να μην επηρεαστεί η σχέση μου με τα παιδιά μου. Ηθελημένα αποστασιοποιήθηκα για λίγο, ήταν και μικρά τα παιδιά εκείνη την περίοδο. Ήθελα μόλις νιώσω καλά να είμαι πάλι δίπλα τους. Κάναμε μια ωραία κουβέντα και μου έκανε και πάρα πολύ καλό αυτό» συμπλήρωσε.

«Πολλές φορές κοιτάω τον Θεό και τον ευχαριστώ για αυτό που έγινε. Ήταν για μένα χρήσιμο τελικά έτσι όπως μου το έδωσε στη ζωή μου. Ήταν ένας σταυρός που μπόρεσα να κουβαλήσω και με έβγαλε πολύ κερδισμένο» κατέληξε τραγουδιστής.

in. gr