Κύπρος: Διαρρήκτες μπήκαν σε γραφείο τελετών και… έφυγαν με μία νεκροφόρα!!!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Λεμεσό, όταν διαρρήκτες λήστεψαν γραφείο τελετών και στη συνέχεια διέφυγαν χρησιμοποιώντας τη νεκροφόρα.

Οι διαρρήκτες οι οποίοι φαίνεται πως ήταν καλά διαβασμένοι πήραν €1425 που βρήκαν σε συρτάρι και κλειδιά από ένα φορτηγό και τρεις νεκροφόρες.

Η αξία των κλειδιών εκτιμάται στα €720. Δεν έμειναν όμως εκεί, καθώς πήραν από τον χώρο στάθμευσης και μία νεκροφόρα αξίας €25.000 και εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία εκτιμά πως δεν μπορούν να πάνε μακριά με τη νεκροφόρα και είναι πιθανό κάπου να την έχουν εγκαταλείψει.

Η διάρρηξη και η κλοπή καταγγέλθηκε από 61χρονο υπεύθυνο του Γραφείου Κηδειών. Από τις έρευνες δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης και εκτιμάται ότι οι δράστες εισήλθαν στο γραφείο από κάποια από τα αλουμινένια συρόμενα παράθυρα, ενώ η διαφυγή τους έγινε από έξοδο κινδύνου, η οποία βρέθηκε παραβιασμένη.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ εξετάστηκε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, από το οποίο δεν καταγράφηκε οτιδήποτε ύποπτο.

(με πληροφορίες από cnn. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί