• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κώστας Βουτσάς: Η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κώστας Βουτσάς: Η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ξεκουράζομαι όταν παίζω θέατρο. Δεν θέλω να σταματήσω και να κάθομαι στο σπίτι», είχε πει για την παράσταση που πρωταγωνιστούσε

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά γέμισε με θλίψη όλη τη χώρα. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός βρισκόταν στο αγαπημένο του μέρος, μέχρι και την τελευταία στιγμή, της εισαγωγής του στο νοσοκομείο, που δεν ήταν άλλο από τη σκηνή.

Έπαιζε τον ρόλο του βασιλιά, στο διάσημο έργουτου Charles Perrault σε μορφή μιούζικαλ, «Η Σταχτοπούτα». Με αφορμή αυτή την παράσταση ο Κώστας Βουτσάς αρχές του έτους είχε μιλήσει στην κάμερα του «Μεσημέρι YES»:

«Ξεκουράζομαι όταν παίζω θέατρο. Δεν θέλω να σταματήσω και να κάθομαι στο σπίτι. Ο κόσμος θα με δεχτεί ή θα με απορρίψει. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο Κώστας Βουτσάς. Όλοι είμαστε το ίδιο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά τότε.

Λάτρης του γυναικείου φύλου, ο ηθοποιός είχε πει επίσης: «Γυναίκες κούκλες όλες! Έχουμε πολύ ωραίες γυναίκες πλέον, τι όμορφες… Πληθώρα γυναικών, κοριτσιών ωραίων. Μοντέλα, κούκλες, προκλητικές. Το ξέρει και η Αλίκη, της το λέω. Εκείνη μου αρέσει, η άλλη μου αρέσει. Τι να κάνω, να πάω να τρέχω από πίσω της»;

«Ο γιος μας, ο Φοίβος είναι η ψυχή μας», είχε δηλώσει για το μικρό αγοράκι που απέκτησε με τη σύζυγο του, Αλίκη Κατσαβού.

(protothema – φωτο:eurokinissi)