• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κωνσταντίνου και Ελένης: Τελικά ποια ήταν το «Χρυσάνθεμο» – Δύο γυναίκες ερίζουν με απειλές για… μηνύσεις (BINTEO)

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τελικά ποια ήταν το «Χρυσάνθεμο» – Δύο γυναίκες ερίζουν με απειλές για… μηνύσεις (BINTEO)

xrysanthemo

Περίπου 22 χρόνια μετά την προβολή του επεισοδίου «μωρό μου, μωρό μου εσύ» της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης, δύο γυναίκες ισχυρίζονται πως υποδύθηκαν το «Χρυσάνθεμο».

Η Αναστασία Κοζανίδου – Μέτση, ισχυρίζεται ότι ήταν το «Χρυσάνθεμο» στο Κωνσταντίνου και Ελένης και αποκαλύπτει ότι στο σήριαλ δεν ήταν το μοναδικό μωρό που χρησιμοποιήθηκε για το ρόλο αυτό.

Από την άλλη ο Γεράσιμος Μαζαράκης διέψευσε τις δηλώσεις της ισχυριζόμενος ότι η δική του κόρη είναι το πραγματικό «Χρυσάνθεμο» και προανήγγειλε πως θα κινηθεί νομικά!

«Ότι σας έχει πει είναι ψέματα! Εγώ είχα πάει την κόρη μου πριν 22 χρόνια. Ότι σας λέει είναι ψέμα. Δεν υπήρχε ποτέ δεύτερο παιδί. Η κόρη μου λέγεται Άννα Μαζαράκη και είχε παίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Ότι σας έχει πει είναι ψέμα. Αυτή η κοπέλα πριν από μερικά χρόνια, άμα ψάξετε το ίντερνετ, παρίστανε το παιδί της Ελένης Ράντου. Παραμύθια όλα. Θα κινηθώ νομικά εναντίον της», είπε στο OPEN ο κ. Μαζαράκης.

Ωστόσο η ρεπόρτερ της εκπομπής που είχε κάνει τη συνέντευξη με την Αναστασία Κοζανίδου – Μέτση ισχυρίστηκε on air πως επικοινώνησε με τον Χάρη Ρώμα ο οποίος και της είπε πως τα μωρά στο επεισόδιο ήταν δύο.

«Αρχικά είχε γραφτεί στο διαδίκτυο πως η Αναστασία ήταν το κοριτσάκι. Την εντοπίσαμε και εμείς και η κοπέλα μας είπε πως τα μωρά ήταν δύο. Μας είπε πως αρρώστησε και τα μωρά ήταν δύο. Πήρα τον κ. Ρώμα και είπε ότι πράγματι υπήρξαν δύο παιδάκια» είπε από την πλευρά της η ρεπόρτερ.

Ο κ. Μαζαράκης επέμεινε πως όλα είναι ψέματα. «Συγγνώμη σταματήστε. Δεν ήταν δύο παιδιά. Έχω φωτογραφίες. Δεν ήταν ποτέ δύο μωρά και σταματήστε αυτή την κουβέντα», σημείωσε.

«Για εμένα είναι μεγάλο θέμα. Η κοπέλα εις βάρος της κόρης μου την προσβάλει και ζητάει και δουλειά. Κερδίζει διασημότητα» είπε.

Από reader