Κωνσταντίνα: Για μένα τελείωσε η Μαρίνα

Την αντίδραση της Μαρίνας από την στιγμή που επέστρεψε στο MasterChef 5 κλήθηκε να σχολιάσει η μέχρι πρότινος φίλη της στον διαγωνισμό, η Κωνσταντίνα.

Η Κωνσταντίνα συγκαταλέγεται μεταξύ των διαγωνιζόμενων που επέστρεψαν διεκδικώντας μια θέση στο MasterChef 5, κάτι που όμως δεν κατάφεραν, όπως είδαμε το βράδυ του Σαββάτου, όταν και διαμορφώθηκε η τελική δωδεκάδα.

Άναυδη από την αντίδραση της Μαρίνας η Κωνσταντίνα
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου», η μαγείρισσα έδειξε να εκπλήσσεται με όσα έμαθε βγαίνοντας από το MasterChef 5. «Δεν ξέρω γιατί συνέβη όλο αυτό, δεν ειπώθηκε κάτι από μένα, ούτε ον κάμερα ούτε οφ κάμερα. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί είχε αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά η Μαρίνα» είπε.

Όπως είπε, φαίνεται πως όλα ξεκίνησαν την ημέρα που προτεινόμενοι ήταν τόσο εκείνη, όσο όμως και ο Αλέξανδρος. Όπως είπε η αποχωρήσασα από το MasterChef 5 η Μαρίνα τότε, της είχε δηλώσει πως δεν θα βρίσκεται από πάνω της στον εξώστη, καθώς δεν το θεωρούσε σωστό.

Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε για την Μαρίνα «η υπεροψία που έχει και η έπαρση νομίζω πως δεν την αφήνει να κρίνει αντικειμενικά». Η Κωνσταντίνα σημείωσε πως θεωρεί λάθος της που δεν την ενοχλούσε αυτή η συμπεριφορά της Μαρίνας στο MasterChef 5/


Κλείνοντας τη συνέντευξή της στο πρωινό του Star, η πρώην παίκτρια του MasterChef 5, είπε για τη Μαρίνα: «Ωραίο το MasterChef, καλή και η Μαρίνα, αλλά τελείωσε το MasterChef, τελείωσε και η Μαρίνα».

Πηγή: iefimerida