Κιάρα: Η εγγονή του Α.Τσοχατζόπουλου

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks, αποφάσισε ότι κάτι δεν της «καθόταν» καλά με τη… μυτούλα της και έτσι μπήκε «επειγόντως» στο χειρουργείο για ένα «ρεκτιφιέ».

Το μοντέλο μίλησε στην εφημερίδα ON time για τον λόγο που αποφάσισε να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση και επικαλέστηκε λόγους… υγείας.

“Είχα ένα σοβαρό θέμα με την αναπνοή μου εδώ και πολλά χρόνια. Οι κόγχες ήταν υπερτροφικές και είχα στραβό διάφραγμα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και έτσι αποφάσισα να πάω στον κ. Ανδρέα Φουστάνο, που είναι και πολύ αγαπημένος φίλος της μητέρας μου εδώ και χρόνια, και μαζί με τα λειτουργικά προβλήματα διόρθωσα και το αισθητικό κομμάτι”, είπε χαρακτηριστικά.

Όπως δήλωσε, ήταν πολύ χαρούμενη, αφού αυτή η αλλαγή όχι μόνο πέτυχε, αλλά την κάνει να αισθάνεται και ψυχολογικά αλλά και εμφανισιακά ακόμα καλύτερα. “Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος γιατί μπορώ να αναπνεύσω καλά και μπορώ να έχω καλύτερη αυτοπεποίθηση”, δήλωσε.

Δες τη νέα εικόνα της Κιάρας Μαρκέζη: