Κέιτ Μίντλετον: Αναφορά ότι το Παλάτι πιθανόν να «έστησε» την δημόσια εμφάνισή της σε κατάστημα

Σε πανικό το βρετανικό Παλάτι μετά τον σάλο που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με το βίντεο που «διέρρευσε» στoν διεθνή Τύπο δείχνοντας μια δημόσια επίσκεψη της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον και του συζύγου της πρίγκιπα Ουίλιαμ σε κατάστημα κοντά στο σπίτι της στο Ουίνδσορ.


Τώρα άνθρωπος που πέρασε από τα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ λέει ότι είναι πιθανόν αυτή η χαλαρή βόλτα της πριγκίπισσας της Ουαλίας μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ «να οργανώθηκε σκόπιμα» από τους αξιωματούχους του Παλατιού

Πηγές του Παλατιού δήλωσαν στην New York Post ότι η δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας θα έπρεπε να είναι αρκετή προκειμένουνα σταματήσει τις συνεχιζόμενες θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον. Φαίνεται, όμως, ότι ούτε αυτή η δημόσια εμφάνιση ήταν αρκετή για να σταματήσει στις φήμες και τελικά έχει προκαλέσει ακόμη περισσότερη σύγχυση σχετικά με την ευημερία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Έχω δει το βίντεο με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ. Ένα μέρος μου αναρωτιέται αν αυτό έχει κανονιστεί σκόπιμα», δήλωσε ο πρώην μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου, Γκραντ Χάρολντ.

«Φαίνεται αρκετά περίεργο ότι ξαφνικά βγαίνει και κυκλοφορεί, οπότε θα υπέθετα ότι πρόκειται για κάποιου είδους άσκηση για να σταματήσει το κοινό να ανησυχεί για την Κέιτ» τόνισε ο πρώην μπάτλερ.
Και πρόσθεσε: «Δείχνει ότι είναι καλά, είναι χαρούμενη, γελάει και αστειεύεται με τον Ουίλιαμ, οπότε φαίνεται σαν μια προσπάθεια να ηρεμήσουν όλοι, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να είναι αλήθεια ή όχι».

Βιντεοσκοπημένο υλικό και εικόνες της βασίλισσας που περιήλθαν στην κατοχή της εφημερίδας «The Sun» τη Δευτέρα έδειχναν την Κέιτ Μίντλετον χαμογελαστή και ευδιάθετη παρέα με τον πρίγκιπα της Ουαλίας να φεύγουν από κατάστημα έχοντας αγοράσει φρέσκα προϊόντα κατά τη διάρκεια της εξόδου τους.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει ακόμη σχολιάσει τις εικόνες με την Κέιτ Μίντλετον επίσημα. Παρόλα αυτά βασιλικές πηγές είπαν ότι η αυτή η εμφάνιση θα πρέπει να καταρρίψει μια για πάντα τις τρέχουσες θεωρίες συνωμοσίας.

(Με πληροφορίες από newsit. gr/ photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί