Κασσελάκης: Συμμετείχε στο Spetses Mini Marathon – Έτρεξε με τον Τάιλερ (video)

Τη γραμμή του τερματισμού στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων του Spetses Mini Marathon πέρασαν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο νησί, όπου διαθέτει και σπίτι, από την Πέμπτη, ενώ χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, επιδόθηκε σε γυμναστικές ασκήσεις προετοιμασίας για τον αγώνα.

Η διαδρομή ξεκίνησε από το Ποσειδώνιο. Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι δεν πήγαινε για την πρωτιά αλλά για τη διαδρομή. Εμφανίστηκε χαλαρός, με τα γυαλιά του, τα οποία και δεν αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. Τελικώς μπορεί να μην τερμάτισε πρώτος, όμως μετά το τέλος της διαδρομής έδειξε χαρούμενος φορώντας το μετάλλιό του.

Το Spetses mini Marathon είναι διεθνής αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί. Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα στίβου 5, 10 και 25 χλμ. και τρεις αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας 1,5 χλμ., 3 χλμ. και 5 χλμ., όπως επίσης και εκδηλώσεις για παιδιά.

Μετά από το αθλητικό τριήμερο στις Σπέτσες, ο κ. Κασσελάκης έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στην Κύπρο, για το διάστημα 3-5 Οκτωβρίου.

Δείτε το σχετικό video από τον τηλεοπτικό σταθμό mega:

(με πληροφορίες από protothema. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί