• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κάποιος έπρεπε να το κάνει! Αλογάκι της Παναγίας καταβροχθίζει τεράστια σφήκα-δολοφόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιος έπρεπε να το κάνει! Αλογάκι της Παναγίας καταβροχθίζει τεράστια σφήκα-δολοφόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο ένα σοκαριστικό βίντεο με μια τεράστια σφήκα-δολοφόνο να σκοτώνει ένα ποντίκι. Όμως μην ανησυχείτε, ο σωτήρας κατέφθασε.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο παρακάτω κλιπάκι, τα αλογάκια της Παναγίας αυτές τις σφήκες δολοφόνους τις τρώνε για πρωινό.


Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το αλογάκι της Παναγίας επιτίθεται αστραπιαία στη σφήκα, τη γραπώνει και αρχίζει να την καταβροχθίζει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βιντεάκι έγινε viral και οι απανταχού χρήστες δεν μπορούν να σταματήσουν να το βλέπουν ξανά και ξανά.

Μπορεί να είναι εξίσου ανατριχιαστικό με το αρχικό βίντεο της σφήκας δολοφόνου να σκοτώνει το ποντίκι ή και ακόμη περισσότερο, αλλά οι θαμώνες των κοινωνικών δικτύων φαίνεται πως βρήκαν τον σωτήρα τους στο πρόσωπο του εντόμου.

Αξίζει μόνο να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη βδομάδα ανακοινώθηκε πως οι τεράστιες σφήκες-φονιάδες κατέφτασαν στην περιοχή της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ και φαίνεται πως αυτά τα αλογάκια της Παναγίας είναι μια κάποια λύση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι σφήκες-δολοφόνοι -ενδημικές στα δάση της Ανατολικής Ασίας- διαθέτουν πολύ ισχυρό δηλητήριο με μια επώδυνη τοξίνη, που είναι σε θέση να διαλύσει την ανθρώπινη σάρκα.

(Sputniknews – φωτο:video screenshot)