Και η Jennifer Lopez θύμα του κορωνοϊού!

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει κάθε δραστηριότητα της ζωής μας, σε όποια χώρα του κόσμου κι αν βρίσκεται καθένας από εμάς. Πώς θα μπορούσε λοιπόν να μην επηρεάσει και τους stars του Hollywood;

Παραγωγές έχουν ακυρωθεί, σίριαλ βρίσκονται στον αέρα, shows και events έχουν μετατεθεί σε ημερομηνίες που ούτε καν έχουν ανακοινωθεί επίσημα προς το παρόν, ενώ οι stars φαίνεται πως πλήττονται από τον ιό όχι μόνο στη υγεία τους αλλά και σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους.

Από αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η Jennifer Lopez, η οποία δήλωσε πρόσφατα πως η πανδημία που πλήττει αυτή τη στιγμή και τις ΗΠΑ, έχει χαλάσει τα σχέδια του γάμου της. Η JLο μιλώντας πρόσφατα στο show της Ellen DeGeneres αποκάλυψε πως τόσο η ίδια όσο και ο αρραβωνιαστικός της, Alex Rodriguez, , «έχουν βάλει στην άκρη τα σχέδια του γάμου τους, μέχρι να κοπάσει όλη αυτή η άσχημη περίοδος».

Όπως είπε η star :«Πραγματικά όλο αυτό έχει επηρεάσει τον γάμο μας, όμως στεκόμαστε μόνο στο τώρα», είπε η Lopez. «Ειλικρινά δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα με ημερομηνίες κλπ. Είμαστε κι εμείς στην ίδια κατάσταση με όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια στον υπόλοιπο κόσμο. Ξαναλέω πως είναι κάτι που πρέπει να περιμένει και θα το ξανασυζητήσουμε σε μερικούς μήνες», είπε η Αμερικανίδα star.

Όσο για το πώς περνάει η J.Lo αυτές τις ημέρες, δουλεύοντας από το σπίτι της; Η star σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε:

«Αν είμαστε υγιείς πρέπει να νιώθουμε καθημερινά ευγνωμοσύνη γι’ αυτό. Αν είμαστε και υγιείς και μπορούμε να εργαζόμαστε από το σπίτι, τότε είναι αναζωογονητικό. Για να είμαι ειλικρινής το να δουλεύω από το σπίτι μου δίνει τη δυνατότητα να διαβάσω σενάρια, να εξελίξω νέα projects, με βοηθάει ακόμη στο να μάθω καινούρια πράγματα στον χορό. Τώρα είναι η στιγμή για να προετοιμαστούμε. Σε λίγο καιρό θα μπούμε πάλι στους ρυθμούς μας. Γι’ αυτό ας αξιοποιήσουμε αυτόν τον πολύτιμο χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι. Κανείς δεν ήθελε να συμβεί όλο αυτό αλλά αφού πρέπει να γίνει έτσι, ας εκμεταλλευτούμε τον ελεύθερο χρόνο για να δουλέψουμε και να γίνουμε ο καλύτερος εαυτός μας».queen.gr / photo: video screenshot