Ο ιστότοπος λέγεται Purrli.com και γράφει σχετικά: «Το διαδίκτυο έχει μια γάτα». Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν έναν ήχο γουργουρίσματος και να τον αλλάξουν από παιχνιδιάρικο, ενθουσιασμένο γουργούρισμα σε ένα νυσταγμένο γουργούρισμα.
«Ο ήχος μιας γάτας που γουργουρίζει είναι ένας από τους πιο παρήγορους ήχους που υπάρχουν και μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να σας ηρεμήσει όταν αισθάνεστε άγχος», κοινοποίησαν στην ιστοσελίδα τους. «Το Purrli προσπαθεί να αναδημιουργήσει τόσο τον ήχο όσο και την παρουσία της δικής σας εικονικής γάτας μέσω μιας προσαρμοσμένης μηχανής ήχου που έχει σχεδιαστεί με βάση τα πραγματικά γουργουρητά».
Ένα από τα πιο ωραία πράγματα είναι ότι βοηθά τα γατάκια να ηρεμήσουν, όπως έγραψε ένας συνεργάτης …
«Πρόσφατα απέκτησα τρία μικρά γατάκια χωρίς μητέρα. Ήταν πολύ θορυβώδη και δεν γουργούριζαν πολύ, οπότε αποφάσισα να τους παίξω αυτό το γουργούρισμα. Όταν επέστρεψα να τα δω, όλα κοιμόντουσαν γύρω από το ηχείο γουργουρίζοντας χαρούμενα μαζί με την ηχογράφηση! Τα βοηθάει πολύ να ηρεμήσουν. Το ακούω συνέχεια τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ!»
Για άλλους, όπως αυτόν τον πρωτοετή φοιτητή, τους βοηθά να ξεπεράσουν στιγμές πανικού…
«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσες φορές έχω χρησιμοποιήσει αυτό το γουργούρισμα γάτας για να αντιμετωπίσω μια κρίση πανικού… Ακόμα και αν το ενεργοποιήσω για πέντε λεπτά, η ένταση φεύγει από τους ώμους μου.»
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









