ΗΠΑ: Διαγωνισμός για το ποιος θα σκοτώσει τα περισσότερα τεράστια φίδια! Κυνηγούν πύθωνες της Βιρμανίας

Εκατοντάδες άνθρωποι από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο έχουν θέσει στόχο να σκοτώσουν πολλά τεράστια φίδια στον δημόσιο διαγωνισμό της Φλόριντα για τη θανάτωση πύθωνων της Βιρμανίας.


Μιλώντας για τη συμμετοχή στον παράξενο διαγωνισμό, ο 22χρονος, γέννημα θρέμμα της Νάπολης, Jake Waleri είπε ότι το κύριο σχέδιό του είναι να κυνηγήσει φίδια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του.

Ο Waleri είπε ότι έχει γνώση για τους πύθωνες της Βιρμανίας, οι οποίοι είναι ένα χωροκατακτητικό είδος που κατέλαβε τα Everglades και προκάλεσε τον όλεθρο στο φυσικό περιβάλλον της Φλόριντα.

Είπε ότι ανέπτυξε ενδιαφέρον για το κυνήγι πύθωνα αφού παρακολούθησε επαγγελματίες κυνηγούς στην τηλεόραση και άρχισε να κυνηγάει ο ίδιος τα φίδια πριν από δύο χρόνια. Πέρυσι, συμμετείχε στον ετήσιο διαγωνισμό κυνηγιού πύθωνα της πολιτείας που ονομάζεται “Florida Python Challenge”, ωστόσο, έπεσε στο ενδιάμεσο γιατί υστερούσε στην κατάταξη.

«Φέτος θέλω να το κερδίσω», είπε. Το Florida Python Challenge προσελκύει εκατοντάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο από τον Καναδά, το Βέλγιο και τη Λετονία, οι οποίοι έχουν γοητευτεί από την προοπτική της φήμης αλλά και του χρηματικού επάθλου των $30.000 (£23.600).

(scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί