• Αρχική
  • Άρθρα
  • Insider: Αυτά είναι τα τρία Eλληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφτείς τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου

Insider: Αυτά είναι τα τρία Eλληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφτείς τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου

Από ένα απομονωμένο καταφύγιο στο Μεξικό και μια μυστική τοποθεσία στη Σικελία μέχρι ένα καταπράσινο νησί του Βόρειου Αιγαίου, η ενημερωτική ιστοσελίδα Insider.com συνέταξε μια λίστα με 100 πανέμορφα και λιγότερο γνωστά (στους Αμερικανούς τουρίστες) νησιά απ’ όλο τον κόσμο που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος στη ζωή του.

Η λίστα φτιάχτηκε σε συνεργασία με μερικούς από τους πιο σημαντικούς travel bloggers και ειδικούς στα ταξίδια. Επίσης, στην έρευνα συνέβαλαν δημοσιογράφοι από διάφορα μέσα και χρήστες του TripAdvisor.

Φυσικά, όταν μιλάμε για λίστα με top νησιά, δεν μπορεί να λείπει η Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτά τα 100 νησιά, βρίσκονται και τρία ελληνικά.

Πάρος

Το πρώτο ελληνικό νησί της λίστας είναι η Πάρος. Σύμφωνα με τους travel experts που μίλησαν το Insider.com, η Πάρος προσφέρει ό, τι θα περίμενε κανείς από ένα νησί των Κυκλάδων: εκπληκτικές παραλίες, εκκλησίες με μπλε τρούλους, εκθαμβωτικά ασβεστωμένα χωριά και μαγικά ηλιοβασιλέματα.

unsplash

Θάσος

Στη συνέχεια τη λίστας βρίσκεται η Θάσος. Γνωστή ως το σμαραγδένιο νησί του Αιγαίου, η Θάσος διαθέτει πραγματικά εκπληκτικά τοπία και παραλίες και είναι ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, αναφέρει το δημοσίευμα.

unsplash

Ίος

Τέλος, στη λίστα φιγουράρει η Ίος. Έχει όμορφες παραλίες, αλλά είναι η ατμόσφαιρα και η νυχτερινή ζωή που θα σας τραβήξουν σε αυτό νησί, σχολιάζουν οι ειδικοί στο Insider.com.

reader / photo unsplash