Ινδία: Σε κατάσταση σοκ επιβάτης αεροπλάνου – Δεν άνοιγε η πόρτα της τουαλέτας – Τον απεγκλώβισαν μετά την προσγείωση

Ο επιβάτης απεγκλωβίστηκε μετά την προσγείωσηΤον χειρότερο φόβο όσων δεν νιώθουν άνετα στα αεροπλάνα και υποφέρουν από κλειστοφοβία, βίωσε ένας επιβάτης αεροπλάνου στην Ινδία, καθώς χρειάστηκε να μείνει στην τουαλέτα του αεροσκάφους για πάνω από μια ώρα καθώς η πόρτα της κόλλησε και δεν άνοιγε με τίποτα.

Όπως μεταδίδει το BBC, η απίστευτη περιπέτεια για τον επιβάτη εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Βομβάη στην πόλη Μπενγκαλούρου, που κανονικά διαρκεί 105 λεπτά.

Αξιωματούχος του αεροδρομίου της Μπενγκαλούρου δήλωσε ότι το πλήρωμα προσπάθησε αρκετές φορές να ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή, μάλιστα, μια αεροσυνοδός πέρασε ένα σημείωμα από την κάτω πλευρά της πόρτας, στο οποίο ζητούσε από τον άνδρα να μην πανικοβληθεί.

«Κύριε κάναμε το καλύτερο, για να ανοίξουμε την πόρτα. Μην πανικοβληθείτε. Προσγειωνόμαστε σε λίγα λεπτά, οπότε σας παρακαλούμε κλείστε το καπάκι της τουαλέτας, καθίστε πάνω του και προσπαθείστε να κρατηθείτε από κάπου. Όταν ανοίξει η πόρτα του αεροπλάνου, ένας μηχανικός θα έρθει» είχαν γράψει στο σημείωμα.

Σε ανακοίνωσή της, η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τον επιβάτη και ανακοίνωσε ότι θα τον αποζημιώσει πλήρως για την περιπέτειά του.

«Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, το πλήρωμα έδινε βοήθεια και οδηγίες στον επιβάτη. Μετά την άφιξη, ένας μηχανικός άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας και στον επιβάτη προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία.

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο άτυχος επιβάτης ήταν σε κατάσταση σοκ, με αξιωματούχο του αεροδρομίου της Μπενκαλούρου να δηλώνει στους Times of India ότι «ο καημένος πέρασε όλη την πτήση στην τουαλέτα και, το χειρότερο, ήταν εκεί και κατά την προσγείωση».

(με πληροφορίες από protothema. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί