• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Ηλία ρίχτο»! Αναπαριστούν την επική σκηνή της ταινίας «Ολα είναι δρόμος»

«Ηλία ρίχτο»! Αναπαριστούν την επική σκηνή της ταινίας «Ολα είναι δρόμος»

Το σκηνικό της εκπομπής του ΣΚΑΪ που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς, “Καλό μεσημεράκι” μετατράπηκε σε ένα σκυλάδικο της επαρχίας.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, η Ματίνα Νικολάου στον ρόλο της Βάνιας ανέβηκε στο πάλκο και τραγούδησε Ρίτα Σακελαρίου. Από κάτω, θαμώνας του μαγαζιού ο διάσημος πια, Στέλιος, μέλος της ομάδας της εκπομπής που έπαιξε υποδειγματικά τον ρόλο του.

Αφού πέταξε ό, τι λουλούδι είχε στην σκηνή, στα πόδια της Βάνιας – Ματίνας Νικολαου – ο Στέλιος επιχείρησε να βάλει φωτιά στην γραβάτα του και τέλος, εκστόμισε την διάσημη σκηνή από την ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Όλα Είναι Δρόμος».

Αμέσως ένα κλαρκ εισέβαλε στο στούντιο της εκπομπής, προσπαθώντας να ρίξει το σκυλάδικο που είχε στηθεί εκεί για την Βάνια και τους θαμώνες του. Δείτε από το 25′ λεπτό και έπειτα.

Η χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας «Όλα είναι δρόμος»
Το 1998, ο Παντελής Βούλγαρης κυκλοφορούσε την ταινία «Όλα Είναι Δρόμος». Η σκηνή από το σκυλάδικο της επαρχίας «Βιετνάμ» έμελλε να περάσει στην κινηματογραφική ιστορία.

Ο Τσετσένογλου, ένας πρόσφατα χωρισμένος μεγαλέμπορος επίπλων πολυτελείας στο Κιλκίς δεν μπορεί να ξεπερασει ότι η γυναίκα του τον παράτησε και πήρε το παιδί τους μαζί της. Για να πνίξει τον πληγωμένο του εγωισμό πηγαίνει στο επαρχιακό σκυλάδικο ονόματι «Βιετνάμ» όπου και είναι τακτικός θαμώνας, και αφού σπάσει όλα τα πιάτα, ραντίσει την τραγουδίστρια με καλάθια ροδοπέταλα, ξηλώσει μέχρι και τις πορσελάνες από τις τουαλέτες, αποφασίζει να σπάσει και το μαγαζί.

Η ατάκα «Ηλία Ρίχτο», πριν οι μπουλντόζες κατεδαφίσουν το νυχτερινό κέντρο, έχει γίνει συνώνυμη μιας ολόκληρης εποχής, μέσα από την εν λόγω σκηνή της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη, με τον ηθοποιό Γιώργο Αρμένη στον ρόλο του Τσετσένογλου.

photo video screenshot