• Αρχική
  • LIFE
  • Ιδιωτικό νησί $ 6,5 εκατομμυρίων που επιπλέει

Ιδιωτικό νησί $ 6,5 εκατομμυρίων που επιπλέει

Νησί Οrsos

Μια αυστριακή εταιρεία στοχεύει στον επόμενο μεγάλο στόχο ενός εκατομμυριούχου. Το πλωτό νησί με τιμή καταλόγου € 5.200.000 εκατομμύρια. Το Νησί Orsos δεν κινείται με υποθαλάσσια μηχανική υποστήριξη, αλλά μπορεί να στερεωθεί σε οποιοδήποτε σημείο επιλέξουν οι ιδιοκτήτες του, και να ρυμουλκηθεί ακόμη και στην άλλη πλευρά του κόσμου, εφόσον το επιθυμούν, δήλωσε ο ουγγρικής καταγωγής Gabor Orsos.
Διαθέτοντας 1.000 τετραγωνικά μέτρα ζωτικού χώρου, το νησί Orsos σχεδιάστηκε για να συνδυάσει ότι καλύτερο υπάρχει στην ηπειρωτική περιοχή ακινήτων και ένα σούπερ γιοτ με μειωμένο κόστος.
Περιγράφεται ως το «πιο άνετο πολυτελές γιοτ», και η πλωτή πλατφόρμα του διαθέτει επίσης ένα μπαρ, χώρο ηλιοθεραπείας, ζακούζι και ενυδρείο.Διαθέτει επίσης έξι δωμάτια, μια κεντρική σουίτα, μπάνια και ένα εστιατόριο. Ωστόσο οι αγοραστές μπορούν να προσαρμόσουν στο εσωτερικό του νησιού τις δικές τους επιλογές ανάλογα με τις ατομικές τους ανάγκες.

Το νησί είναι φιλικό προς το περιβάλλον και πλήρως αυτάρκης, με ηλιακούς συλλέκτες και ανεμογεννήτριες παροχής ρεύματος.
Η εταιρεία προτείνει το πλωτό νησί σαν μια προσιτή επιλογή για ιδιοκτησία ή τη ναύλωση ενός πολυτελούς γιοτ.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν παραχθεί ακόμη παραρτήματα-νησίδες, και η κατασκευή ξεκινάει απο τη στιγμή της παραγγελίας αποκλειστιά στη Σλοβακία.

Η εταιρεία Orsos αναμένει το πρώτο νησί να είναι έτοιμο σε 18 μήνες έως δύο χρόνια και πρόκειται να το μεταφέρουν από τον ποταμό Δούναβη στη Μαύρη Θάλασσα – και στη συνέχεια οπουδήποτε επιθυμεί ο πελάτης.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu